tisdag 10 maj 2022

Tidning har uppgifter om att Stram Kurs Sverige med partiledare Rasmus Paludan får tillstånd att bränna Koranen i Västerås fredag 13 maj

 


för 57 minuter sedan — Enligt vad VLT erfar kommer Rasmus Paludan beviljas tillstånd att hålla en allmän sammankomst i Västerås på fredag. Det…


"Enligt vad VLT erfar kommer Rasmus Paludan beviljas tillstånd att hålla en allmän sammankomst i Västerås på fredag. Det officiella beslutet väntas komma under tisdagen."


Källa tisdag 10 maj 2022:


Uppgifter till VLT: Paludan kommer att beviljas tillstånd


"Jag uppmanar västeråsarna att inte låta sig provoceras! Bevara ert lugn! Inför islamofobin bör vi handla utifrån icke-våldsprincipen som Gandhi och Martin Luther King gjorde."


Källa 10 maj 2022:


Bevara lugnet! (vlt.se)


"Insändare
Låt oss överrösta Paludan med musik

Kära västeråsare! Det har kommit fram att Rasmus Paludan vill komma till Bäckby fredagen den 13 Maj. Här har vi chansen att visa att står enade mot honom, att vi är större än honom och vad han vill provocera fram."


Källa 10 maj 2022:


Låt oss överrösta Paludan med musik – VLT


"Troligen blir det inte Bäckby som blir platsen för Paludans planerade koranbränning på fredag. I stället pratas det om ett torg mer centralt i Västerås. Kommunen kommer också att bistå med vakter vid moskéernas fredagsbön."


Källa 10 maj 2022:


Oro hos kommunen: ”Vi och imamerna manar till lugn” (vlt.se)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.