tisdag 5 juli 2022

Affärstidningen Resumé om Paludans besök hos Forum för levande historia

 

för 5 timmar sedan — Högerextrema Rasmus Paludans närvaro fortsätter vara en snackis i Almedalen, ... Från avsändaren John Doe (ett namn man brukar ge oidentifierade lik) får ...


för 5 timmar sedan — Högerextrema Rasmus Paludans närvaro fortsätter vara en snackis i Almedalen, ... mejl om att Rasmus Paludan ”kommer till mötet om islamofobi” den 5:e juli.



"Högerextrema Rasmus Paludans närvaro fortsätter vara en snackis i Almedalen, men det tycks mest vara ungdomar och Säpovakter som bryr sig på riktigt. Från avsändaren John Doe (ett namn man brukar ge oidentifierade lik) får Almedalsbesökare mejl om att Rasmus Paludan ”kommer till mötet om islamofobi” den 5:e juli." 


Källa, Resumé tisdag 5 juli 2022:


Dietz som partiledarstrateg och Stordalens överkropp – här är redaktionens spaningar från Almedalen - Resumé (resume.se)


Mejlet som sändes till Almedalsbesökare handlade om Rasmus Paludans besök hos Forum för levande historias seminarie om islamofobi:


Historielärarföreningen: 5 juli besöker Rasmus Paludan Forum för levande historia på Almedalen (historielararna.blogspot.com)


Resumé.se - nyheter, fördjupning, analys, insikter och reportage från Skandinaviens största affärstidning.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.