fredag 30 december 2022

Alla mejl och nyheter UFO-Sveriges vice ordförande och revisor gör på fejksidan sänds till media i Norrköping

 


Norrköpings Tidningar har redan reagerat. Flera olika journalister på tidningen undrar vad UFO-Sverige sysslar med. Journalisterna har läst förvånat att ni kopplar fejksidan till texter om Norrköpings storfilm UFO Sweden. Och journalisterna vill att HLF fortsätter mejla redaktionen hoten och skriverierna som framförs från e-postadress och fejkad hemsida som påstås ägas av UFO-Sveriges vice ordförande och föreningens revisor. Journalisterna på NT har läst vad ni skrivit och det var inga glada tillrop från journalisterna.

Det är inte bara UFO-Sverige som förlorar i trovärdighet och framtida investeringar utan även Crazy Pictures. Det är skamligt att filmkollektivet Crazy Pictures valde att lyfta fram UFO-Sverige i sin film UFO Sweden. Tror ni att det blir en uppföljare om ni håller på så?  HLF har mejlat SF vad ni skrivit, så att de kan avgöra finansieringen för en andra film om er sekt. Gissa om de kommer att betala? UFO-Sverige förstör för filmkollektivet Crazy Pictures och för Norrköpings näringsliv.

Fortsatta hot och falska skriverier kan komma att sändas vidare till Dagens Nyheters nyhetsredaktion, Sveriges bästa? tidning.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.