fredag 23 december 2022

Dramabuskisen UFO Sweden som redan haft premiär utomlands kan få uppföljare


MovieZines tv-redaktör Jonatan Blomberg satt ned tillsammans med filmkollektivet Crazy Pictures för ett samtal om "UFO Sweden", under världspremiären i ...
MovieZine · MovieZine · för 55 minuter sedan


UFO-Sveriges vice ordförande reagerade inte alls när han intervjuades av Pia Herrera som påstod att filmen UFO Sweden redan haft premiär utomlands:


SVT på morgonen med Inez och Sara | Clas Svahns Blogg (ufo.se)


Pia Herrera tvingas bort från Go’kväll i SVT (aftonbladet.se)



Enligt SVT Morgonstudion 23 december 2022 börjar filmen UFO Sweden visas på juldagen 25 december 2022 här i Sverige, men har redan haft premiär utanför Sverige. I vilka länder och när då SVT?



 

Källa för skärmdump ovan är SVT Morgonstudion fredag 23 december 2022:


Morgonstudion – Idag 07:00 | SVT Play


"Release Dates

Sweden25 December 2022
Hungary19 January 2023"

Källa:



MovieZine
"UFO Sweden" kan få en fortsättning
MovieZines tv-redaktör Jonatan Blomberg satt ned tillsammans med filmkollektivet Crazy Pictures för ett samtal om "UFO Sweden", under världspremiären i...
.
för 20 minuter sedan


"Victor: Vi håller det nog gärna öppet. Det här är en så fantastisk värld på något sätt och det finns fortfarande så många idéer som vi har haft och som inte har fått plats i den här filmen. Samtidigt har man fått lära känna både världen och karaktärerna ännu mer under skapandet, så det känns absolut som att det finns mer att hämta här. Så vi håller dörren öppen för en fortsättning, den här gången gör vi det. 
 
Vad kul! För sist var det ju ett väldigt bestämt "nej" till en möjlig fortsättning. 
 
Olle: Ja precis, för då kände vi nog nästan att vi ville "göra slut" lite med det där mörka och dystopiska. För att få gå in i något helt annat, den tröttheten känner vi inte alls för den här världen som vi har byggt upp nu. Utan vi känner snarare att vi har byggt upp en värld som vi vill fortsätta, någon gång kanske, vara i igen. Det är ju kul att känna så den här gången."


Källa 23 december 2022:


"UFO Sweden" kan få en fortsättning | MovieZine


Lennart Svahn skriver så här på DN:


för 60 minuter sedan — Clas Svahn: Tomtens grå tvilling syns fortfarande på landsbygden. Publicerad 19:00. Tomten som vi helst ser honom – men han är inte alltid så snäll.


DN Kultur på Twitter: ”Tomtens grå tvilling syns fortfarande på landsbygden, skriver DN:s Clas Svahn. https://t.co/dJ6RDEyAre https://t.co/LWqKqeL5s7” / Twitter


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.