fredag 16 december 2022

Sydsvenskan gör intetsägande artikel om sin DN-kollegas ufo-arkiv med medelålders kufar som äter pepparkakor

 

för 16 timmar sedan — Oförklarliga fenomen på den amerikanska militärens radarbilder. Till och med årets julfilm handlar om ufon. Kulturredaktionens ufo-expert Mattias Oscarsson ...




"Filmen ”UFO Sweden” har premiär på juldagen. Ett utomjordiskt drama som utspelar sig i svensk föreningsmiljö.

Föreningen ”UFO Sverige” finns på riktigt. Sydsvenskans Mattias Oscarsson har besökt dem i Norrköping för att skriva ett reportage.

– De har världens största ufo- och paranormala arkiv. De har alltså 40 000 böcker om ufon och paranormala fenomen, säger han."

"Folk verkar tro på aliens och ufon mer än någonsin. Vad beror det på?

– Utomjordingarna fyller samma roll som tomtar och troll hade förr. Det okända, det vi inte förstår oss på, säger Mattias Oscarsson."


Källa fredag 16 december 2022:


Lyssna: Varför syns plötsligt ufon överallt? – Sydsvenskan


"Under dagen publicerade Sydsvenskan en podd om reportern Mattias Oscarssons besök på AFU. Ni kan lyssna på inslaget här. Här berättas också om Gösta Carlssons monument i Sibirienskogen i utkanten av Ängelholm. Och här konstaterar Ida Ölmedal att ”ufon är hetare än solen” och vi beskrivs som ”medelålders kufar som äter pepparkakor och diskutera utomjordingar”, vilket väl inte är en särskilt bra beskrivning. Några kufar är vi ju inte. Den beskrivningen säger nog mer om reportern än om oss."


Källa UFO-Sverige 16 december 2022:


Intervju före jobbet och fläktfix | Clas Svahns Blogg (ufo.se)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.