tisdag 27 december 2022

Hur få kan se filmen UFO Sweden när den kallas storfilm?

 

Trots att Crazy Pictures besöker Katrineholm 27 december gapar biostolarna tomma:


Crazy Pictures på Instagram: "Vi vill träffa er! Vi åker på turné i mellandagarna och är med på ett gäng filmvisningar. Ses vi i en stad nära dig? ✨"



Philip Dahl har skrivit artikeln i KK. När Historielärarföreningen når honom 27 december 2022 vill han inte ändra sin rubrik från storfilmen till filmen. Det är en stor produktion som visas i hela landet. Därför ser Dahl filmen UFO Sweden som en storfilm. Dahl har inte undersökt att tittarna sviker filmen så att 90 procent av biostolarna hos UFO Sweden står tomma runt landet. Inte heller vill han lägga till att tittarsiffrorna är katastrofala. Hans research haltade inför artikeln. Dahl har inget emot att andra journalister skriver av hans beteckning storfilm om UFO Sweden oavsett om publiken sviker eller inte. Det är inget Dahl tycker att läsarna ska få reda på. Han vägrar lägga till att det är publikfiasko. Det går inte att lita på Katrineholms-Kuriren.


"Katrineholmaren Hannes står bakom storfilmen UFO Sweden"


  • "Cinema 3 Katrineholm
    • Cosmos Sve talSve text 144 kvar av 177

    • Cosmos Sve talSve text 168 kvar av 177"


Källa 27 december 2022:


Se "UFO Sweden" på bio - Köp biobiljett online | Filmstaden



Philip Dahl - Redaktionell medarbetare - Sörmlands Media | LinkedIn


för 19 timmar sedan — Hannes Krantz, en filmkreatör med rötterna i Katrineholm, berättar om årets mest efterlängtade juldagspremiär på svensk bio – UFO Sweden.


Kontaktuppgifter! ; Telefon och adress. Växel: 0150-72800. Öppettider i växeln vardagar: 8-17. ; Adress: Drottninggatan 10 C, Katrineholm Postadress: Box 111, 641 ...


Källa 26 december 2022:


Katrineholmaren Hannes står bakom storfilmen UFO Sweden - Kkuriren


Filmstaden i Täby i Stockholms län har 108 av 108 platser kvar till sin föreställning klockan 18:15 tisdag 27 december 2022 för filmen UFO Sweden. Så ser försäljningen ut klockan 15:38 samma dag 27/12. Är det årets stora äventyrsfilm, Aftonbladet?


för 5 timmar sedan — Aftonbladet har träffat några av dem som gjort filmen, både bakom och framför kameran. – En amerikansk storfilm, en källarförening i Norrköping, ...


Aftonbladets Jan-Olov Andersson var inte heller medveten om att biobesökarna sviker UFO Sweden. Till HLF säger han 27 december att han ska titta på statistiken och se om han kan lägga till den urusla publiktillströmningen i sin artikel:


”UFO Sweden” föddes genom kontakten med en ufo-förening i Norrköping.


– Till slut insåg vi att AFU, Archive for the unexplained, världens största ufo-arkiv, finns på andra sidan vägen från mitt sovrumsfönster. I ett tjugotal källare finns det hyllmeter med magnetband, tidningsurklipp och ufo-litteratur från hela världen, säger Victor.


– Det är klart man har sina fördomar, men de i den här föreningen är inga troende foliehattar. De är rationella människor som är nyfikna på vad det är för någonting som folk ser och upplever och vill söka svar."


"– Vi ville ge den här ufo-föreningen det äventyr de förtjänar. Ofta är folk skeptiska eller nyfikna, man är inte både och på samma gång, säger Victor.


– Det är så underbart att de här människorna får bli hjältar, säger Jesper."

"– Lennart som jag spelar är en man med ganska stor integritet. Han har blivit utkastad ur forskarvärlden för sitt samröre med UFO Sweden."


Källa 27 december 2022:


UFO Sweden: Så ledde UFO-arkivet till svenska filmen (aftonbladet.se)


Bild från artikeln i Aftonbladet publicerad av UFO-Sverige:


ex221226.jpg (800×600) (ufo.se)


"I dag publicerade Aftonbladet en helsidesartikel om filmen ”UFO Sweden” och om bakgrunden till den, alltså den riktiga föreningen UFO-Sverige och AFU. Som vanligt förklarar såväl skådespelarna som Crazy Pictures att vi är en seriös förening och inga knepskallar. Vi har fått väldigt mycket bra reklam tack vare filmen men, vi har själva lagt grunden till den genom att arbeta seriöst och trovärdigt. Det får vi aldrig glömma."


Källa, UFO-Sverige 26 december 2022:


Jobb igen och töväder | Clas Svahns Blogg (ufo.se)


Inez Dahl Torhaug UFO Sweden - intervju Expressen


Expressens tipstelefon säger till Historielärarföreningen 27/12, att vårt tips att filmen UFO Sweden floppat är en nyhet i sig, som de tackar HLF för. Vi berättar för Expressen att endast 10 - 15 procent av biljetterna till UFO Swedens föreställningar runt landet säljs. Expressen håller med om att då kan den inte kallas storfilm. 


Lokalpatriotiskt nonsens:


för 3 timmar sedan — Så blev Mariestadssonen Clas Svahn del av UFO Sweden – biopremiär på juldagen · Två Mariestadare kan få del av Guldbagge i år – här är nomineringarna.


för 20 timmar sedan — Det tog tre dagar att spela in några sekunder av Crazy Pictures nya storfilm UFO Sweden.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.