söndag 25 december 2022

UFO-Sverige kan ruinera filmkollektivet Crazy Pictures

 

Verklighetens UFO Sweden:



Premiären 25 december 2022 och mellandagarna snittar UFO Sweden runt 10 % sålda biljetter i svenska biosalonger den visas i. Fortsätter kalkonrullen om UFO-Sverige så här är katastrofen ett faktum. Utklassad av filmen Håkan Bråkan för 7-åringar. 


Det går inte att tala om UFO Sweden som storfilm. Sannolikt blir det svårt för Crazy Pictures att få pengar av SF för att göra fler filmer. Runt hundra artiklar har skrivits om filmen innan den haft premiär. Helt i onödan eftersom publiken inte vill se filmen. Kombinera detta med att flera recensenter gett underbetyget 2 av 5. Varken bra betyg eller publik. 


Succé endast i Norrköping för att publiken vill se sin hemstad eller något hörn med någon snubbe de känner igen. Katastrof i samtliga andra svenska städer. Katastrof även i Lennart Svahns hemstad Mariestad där kanske endast bekanta till honom köpt biljett.


Crazy Pictures får skylla sig själva om de gör film om en journalist på Dagens Nyheter som aldrig fått guldspade och dennes ufo-förening som aldrig hittat något ufo från andra planeter. Samt deras arkiv i en källare som de påstår inte innehåller ett enda bevis för ufo från andra planeter. Fattade inte regissören från tvärs över gatan i Norrköping att ingen vill se film om sånt?


Nästa land att visa kalkonrullen är Ungern!!! Går det lika dåligt i forna öststaterna lär Crazy Pictures få finansiera sina filmer med kaffepengar framöver. Om det ens blir några. Själva påstår filmkollektivet i Lennart Svahns tidning DN, att Hollywood hört av sig. Efter förra filmen Den blomstertid nu kommer ja. De lär nog inte ringa igen om filmen UFO Sweden snittar 10 % i salongerna. För Hollywood har aldrig saknat regissörer som kan göra biljakter och action. Då lär Hollywood knappast anlita några grabbar från Norrköping vars film UFO Sweden biobesökarna ratar. Till och med på premiärdagen.'


Nästa journalist som kallar UFO Sweden storfilm ljuger. Facit talar för sig själv. Kalkonrulle är snällt nog.


Verklighetens UFO Sweden är en dokumentär SVT Play bestämt sig för att dra in:


Ghost Rockets (2015) - YouTube


UFO Sweden 2022 har manus från en tidigare mentalskötare från Säter. Hur många i Hollywood kommer att ringa honom när hans film orsakar 90 % tomma biostolar?


Vågar man hoppas på en uppföljare till UFO Sweden som deras kompis Jonatan Blomberg från Norrköping hoppades, när han fick betalt för att intervjua Crazy Pictures för MovieZine? Inte om de kan räkna tomma biostolar för ettan.


Skål Norrköping som tappat UFO Sweden på eller i flaskan nedan! Bidragsfinansierad film ingen vill se.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.