lördag 17 december 2022

Lennart Svahn i UFO Sweden fick sparken från SMHI


för 4 timmar sedan — UFO Sweden är en förening som utreder övernaturliga fenomen. En dag dyker tonårsrebellen Denise upp med ett fall som inte liknar något de sett tidigare.



"Jesper Barkselius i sin roll som utstötte vetenskapsmannen Lennart Svahn i filmen ”UFO Sweden” som har premiär på juldagen."


"Min karaktär är ordförande i föreningen UFO Sweden, som är en förening på samhällets ytterkant. Den ses ner på och folk kallar dom foliehattar.

– Lennart själv har fått sparken från sitt jobb som forskare på SMHI på grund av hans tidigare aktiviteter i UFO Sweden. Det har bränt honom som forskare i forskarvärlden och han har blivit utstött ur vetenskapsvärlden.

Är din karaktär baserad på en verklig person? 

– Filmen är fiktion helt och hållet. Karaktären jag spelar är dock inspirerad av en verklig människa, nämligen Clas Svahn. Han är tidigare ordförande i UFO Sverige och numera journalist på Dagens Nyheter. Han finns med där bak och skvalpar när jag gör den här rollen, men filmen har inget med Clas Svahns liv att göra."


Källa 17 december 2022:


Jesper Barkselius spelar huvudrollen i ny svensk storfilm | Magazin24


för 6 timmar sedan — ... av okända föremål över USA sedan i juni 2021. Det uppgav chefen för försvarsdepartementets ufokontor Sean Kirkpatrick på lördagen. Clas Svahn Text.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.