tisdag 13 december 2022

Svenska kyrkan använder kommunens skattemedel för att skada 7-åringar med vidskepliga filmen UFO Sweden

 

Fässbergs församlingshem ligger alldeles vid Fässbergs kyrka. Det är byggt i slutet av 1960-talet, med en tillbyggnad från 2013.



"UFO Sweden

UFO Sweden  2022

Från 11 år
Långfilm

Beslutsdatum: 2022-12-06

Beslutsmotivering:
Framställningen innehåller inslag av kuslig och hotfull stämning, en ung kvinna i farofyllda situationer, en våldsam bilkrasch, poliser med automatvapen som stormar en byggnad, en bil som beskjuts med automateld samt en man som drar en glasskärva ur låret med ymnig blodsutgjutelse som följd. Detta kan medföra stark rädsla och oro. Framställningen bedöms kunna vara till skada för välbefinnandet för barn under 11 år."


Källa:


Sök i filmregistret - Statens medieråd (statensmedierad.se)


  1. Biovisning: UFO Sweden Måndag 2 januari kl. 13.00 - 15.00 Plats: Kulturhuset Möllan Visa karta Kom till Bio Möllan och se biofilmen UFO Sweden, en del av Vinterbiodagarna. Träffa även...

    Senast ändrad: 2022-12-09 12.36 Storlek: 34.1 kB
    Mölndal / Startsida / Biovisning: UFO Sweden  "


Källa:


Sök, Mölndals stad - Mölndal (molndal.se)



Biovisning: UFO Sweden  

Måndag 2 januari kl. 13.00 - 15.00
Plats: Kulturhuset Möllan Visa karta

Kom till Bio Möllan och se biofilmen UFO Sweden, en del av Vinterbiodagarna. Träffa även Riksorganisation UFO Sverige som är på plats både före och efter filmen.

När en fosterhemsplacerad tonårsrebell misstänker att hennes pappa inte är död utan kidnappad av ufon tar hon hjälp av en ufoförening för att ta reda på̊ sanningen. Tillsammans ger dom sig ut på ett riskfyllt äventyr som tar dom långt utanför lagens gränser och in i en värld fylld av UFO-expeditioner, konspirationer och oförklarliga fenomen.

UFO Sweden är filmkollektivet Crazy Pictures nya storfilmssatsning. En nervkittlande och rörande filmupplevelse placerad i ett 90-tals-Sverige och som närmast kan beskrivas som en korsning mellan Stranger Things och Arkiv X rakt ner i den östgötska myllan.

Filmens historia är inspirerad av en verklig förening vid namn UFO-Sverige som bildades 1970 och som fortfarande är aktiv. Mer information om den riktiga föreningen UFO-Sverige finns på www.ufo.se

För dig som är: 7år och uppåt. 

Tillgänglighet: På Bio Möllan finns tillgänglighetsanpassad toalett och ingång med hiss. Kontakta Alva.pettersson@molndal.se om du vill säkra en plats för rullstol.

Gratis: Fribiljetter släpps från och med 22 december. Finns att hämta på Kållereds bibliotek, Lindome bibliotek och Fässbergs församlingshem.

Tips! Alla lovaktiviteter i Mölndal hittar du på molndal.se/lov


Kontakt

Alva Pettersson
Kultursamordnare
Kultur- och fritidsförvaltningen
031-315 12 62
alva.pettersson@molndal.se

 

Bio Möllan
Göteborgsvägen 19
0731-60 60 60
biomollan@live.se"



Källa:


Biovisning: UFO Sweden   - Mölndal (molndal.se)



Evenemang - Mölndal (molndal.se)



Fässbergs församling - Svenska kyrkan Mölndal



Kultursamordnare Sara Sivre berättade fredag 9 december 2022 för Historielärarföreningen, att alla skolbarn är välkomna att se UFO Sweden gratis i Mölndal på jullovet. Tisdag 13 december 2022 informerar Sivre HLF ytterligare:



"Vilken dag och på vilken bio visas Crazy Pictures film för jullovslediga ungdomar?


Sara Sivre <sara.sivre@molndal.se>
Tis 2022-12-13 15:25

Hej hej,

 

Tack för ditt brev.

 

All information om alla jullovsaktiviteter finns på www.molndal.se/lov

 

Om filmen UFO Sweden hittar du all information här; https://www.molndal.se/startsida/arkiv/evenemang/2023-01-02-biovisning-ufo-sweden----.html

 

Biografsalongen Bio Möllan tar 236 personer, varav 6 platser är personer med rullstol och permobiler. Läs mer om lokalen här; http://kulturhusetmollan.se/boka-lokal/bio-mollan/

 

Allt väl och väl mött i Mölndal den 2 januari/

Sara Sivre

 

Med vänlig hälsning

Sara Sivre

sara.sivre@molndal.se

Kultursamordnare barn och unga

-------------------------------------------------

Museum, konst och kultur

Kultur- och fritidsförvaltningen Mölndals stad

Kvarnbygatan 12

431 82 Mölndal

0723 – 97 19 95 mobil

031-315 16 27

031-315 10 00 växel

-------------------------------------------------

Din trygghet är viktig för oss. Vi vill därför informera om att vi alltid hanterar dina personuppgifter med största noggrannhet. Vi sparar uppgifterna under den tid vi behöver för att kunna ge dig bästa möjliga service. Vill du veta mer om hur dina personuppgifter hanteras hittar du all information på: molndal.se/personuppgifter

Från: John Doe <historielararforeningen@outlook.com>

Skickat: den 13 december 2022 14:29

Till: biomollan@live.se; Sara Sivre <sara.sivre@molndal.se>

Ämne: Vilken dag och på vilken bio visas Crazy Pictures film för jullovslediga ungdomar?

VARNING: Det här mejlet är skickat från en extern e-postadress. Klicka inte på länkar eller bifogade filer om du inte känner igen avsändaren och vet att innehållet är säkert.

Vilket datum och hur många platser finns det i salongen för ungdomarna att hämta biljetter till i biblioteket? Vilken av Mölndals biografer är det som visar filmen gratis för ungdomarna bokad av kultursamordnaren?

'

/HLF"





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.