måndag 19 december 2022

Karl Tefat i UFO Sweden

 

Karl Tefat längst bak till vänster på bilden i SkD:


36398a4a-479d-478a-8ff4-8dc504f3c269.jpeg (1280×720) (mmcloud.se)


Karl Tefat till vänster i UFO Sweden:



för 3 timmar sedan — UFO Sweden-gänget tillsammans med filmens huvudperson tonåringen Denise. Längsta bak till vänster Niklas Kvarnbo Jönsson som Karl Tefat.


"Lund


Skånska skådisen tränade ufo-fältarbete och östgötska inför största filmrollen

Största rollen och första barnet. Förra höstens inspelning av juldagsfilmen ”UFO Sweden” var speciell för Lundaskådespelaren Niklas Kvarnbo Jönsson.


– Jag har aldrig haft en så nervös tågresa förut, säger han om resan från inspelningen i Norrköping till KK i Lund.


UFO Sweden-gänget tillsammans med filmens huvudperson tonåringen Denise. Längsta bak till vänster Niklas Kvarnbo Jönsson som Karl Tefat. Framför honom Isabell Kyed som Töna. Övriga från vänster: Inez Dahl Torhaug som Denise, Jesper Barkselius som Lennart, Mathias Lithner som Mats och Håkan Ehn som Gunnar.

Foto: Wepix


Niklas Kvarnbo Jönsson har haft mindre roller i tv-serie som ”Halvvägs till himlen”, ”Trettiplus” och ”Tunna blå linjen” och han har bland annat stått på Nöjesteaterns scen i Malmö. Med rollen som nörden Karl Tefat i juldagens scifi/äventyrsfilm ”UFO Sweden” tar han ett rejält kliv uppåt i karriären."


Källa 19 december 2022:


Skånska skådisen tränade ufo-fältarbete och östgötska inför största filmrollen – Skånska Dagbladet (skd.se)


Niklas Kvarnbo Jönsson - Biography - IMDb


för 2 timmar sedan — På juldagen har Crazy Pictures film "UFO Sweden" Sverigepremiär. Sagabiografen i Mjölby får då besök av hemmasonen Albin Pettersson.


Crazy Pictures-medlemmarna om uppväxten i Mjölby - Corren


Mikael Nyborg på Twitter: ”@RobinCalmegard Kommer en film nu i dagarna. UFO Sweden där jag är med av Crazy Pictures.” / Twitter


för 18 timmar sedan — Filmen är delvis baserad på, den vetenskapsinriktade riksorganisationen UFO-Sverige, och deras arkiv. Filmen UFO-Sweden handlar om en förening som undersöker ...


ÖrebroKuriren | Örebroaren Jimmy bakom årets svenska julfilm (orebrokuriren.se)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.