onsdag 4 januari 2023

UFO-Sveriges mejl sänds vidare till nyhetsredaktioner



Idag onsdag 4 januari 2023 har UFO-Sverige publicerat fler falska påståenden på sin fejksida om Historielärarföreningen. HLF sänder därför era mejl vidare till nyhetsredaktioner eftersom fejksidan påstår att det är nyheter. Det blir till Norrköpings olika media samt till den suveräna tidningen Dagens Nyheters nyhetsredaktion. Vi sänder även mejl vidare till Peter Wolodarski, så att chefredaktören på DN kan bedöma om de har nyhetsvärde.

Dessutom kommer HLF att publicera mejlen som UFO-Sverige gnällde om att de inte ska publiceras. Sänder ni otrevliga mejl, så publicerar vi dem. Vi publicerar mejlen med avpublicerade personuppgifter och det har vi rätt att göra.

Återigen får personerna bakom UFO-Sveriges fejksida själva ta ansvar för vad ni publicerar på den sidan. HLF hjälper er inte med att rätta felen om ni inte betalar oss för den tjänsten. Och UFO-Sverige döljer sig bakom en signatur utan namn när de låtsas att de publicerar nyheter.

Vi läser vad ni skriver på fejksidan. Vi i HLF kan inte göra något åt att ni i UFO-Sverige skriver saker om HLF. Även om de inte är sanna. 

Den styrelseledamot i UFO-Sverige som hela tiden sänder hot till oss via mejl söker bara konflikt.

Vi i HLF kommer att överväga att inte alls läsa er fejksida eller era mejl längre, eftersom ni söker konflikt. Det gör inte HLF. Vi i HLF är fredliga och tror inte att vi är några alls eller uppblåsta som ni påstår. Vi är vana vid att inte publiceras. I alla fall inte alls om UFO-Sverige. Däremot om andra saker publiceras vi. Vi kan hålla med om att det vore meningslöst att sända era hotmejl vidare, eftersom ingen skulle bry sig om att UFO-Sverige hotar HLF. Därför kommer vi inte att sända era mejl vidare.

Om ni har trevliga saker att skriva så är ni välkomna att mejla oss. Även med synpunkter.

Vi kan tyvärr inte svara på era mejl via mejl, men genom vår blogg.

Det går ju tyvärr inte från HLF:s sida att påpeka att något UFO-Sveriges styrelsemedlemmar skriver på er fejksida om HLF är falskt, för då ilsknar ni bara till.  Vi kommer sannolikt inte alls att bemöta mer varken vad ni skriver på er fejksida eller era hotmejl, eftersom ni bara bråkar vidare om saken och hotar vidare. Vi förstår nu att det är vad ni är ute efter och inget trevligt alls.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.