lördag 5 september 2020

Polismyndigheten läckte till sajt om särskild händelse runt Rasmus Paludans religionshistoriska demonstration



Sajten som Polismyndigheten läckt till har återpublicerat Rasmus Paludans ansökan till polisen ovan. Klicka för förstoring!

Länk till bilden ovan:

https://samnytt.se/wp-content/uploads/2020/09/Ans%C3%B6kan-Stram-Kurs-1-1.jpg


Sökresultat

Webbresultat

för 2 timmar sedan - Paludan: ”Svenska polisen är islams lakejer”. På lördagen talade Samhällsnytt med Paludan som kallar svenska polisledningen för islams lakejer ..

"Enligt uppgifter från en källa inom Polismyndigheten till Samhällsnytt har ledningen i polisregion Stockholm med polismästare Ulf Johansson i spetsen påbörjat en ’särskild händelse’. Det innebär att myndigheten står inför en plötslig, oförutsedd eller inplanerad händelse som den ordinarie polisverksamheten inte är anpassad för, och som därför ska hanteras utanför denna med en speciell organsation och ledning. I satsningen läggs stora resurser på att hindra kommande koranbränningar.

Polisen intresserade av Samhällsnytt

Det framgår att Polismyndigheten har påbörjat informationsinhämtning där ansvariga poliser bland annat intresserat sig för Samhällsnytts artiklar i ämnet. Det är oklart huruvida deras inhämtningsfas av information även rör signalspaning mot individer som myndigheten finner är av intresse för att kunna sätta stopp för kommande koranbränningar.

Paludan: ”Svenska polisen är islams lakejer”

På lördagen talade Samhällsnytt med Paludan som kallar svenska polisledningen för islams lakejer och menar att de inte kan stoppa individer från att använda grundlagsskyddade rättigheter som yttrande- och mötesfrihet.
– Jag kommer demonstrera även utan tillstånd. Det är inget brott. När den svenska polisledningen är islams lakejer måste man vara försiktig och jag måste nog komma till Stockholm på ett hemligt sätt. Sedan måste man göra snabba demonstrationer i Rinkeby och på andra ställen så att svenska polisen, därför att de inte är särskilt snabba, inte hinner ta fast mig innan jag har tagit mig till nästa ghetto."
Obekräftad källa, sajten det berör lördag 5 september 2020:
https://samnytt.se/poliskalla-polisen-inleder-sarskild-handelse-mot-rasmus-paludan/

Polisläckan utlagd på Twitter av internetsajten klockan 19:39  samt 17:20 lördag 5 september 2020:

https://twitter.com/SamnyttSimon/status/1302300332349849600

https://twitter.com/samhallsnytt/status/1302265236884516864

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.