lördag 5 mars 2022

Professor i historia samtalade på universitetskonferens igår med Edwin C May, som arbetat med amerikanska underrättelsetjänstens hemliga projekt för fjärrsyn


Greg Eghigian. Professor of History. Former Director of the Science, Technology, and Society Program (2007-2012). 212 Weaver Building.

Översätt den här sidan



"Själv valde jag att skolka även från andra halvlek av den filosofiska utläggningen och gick in i matsalen där Ed May satt. Ed hade kommit fram till mig under gårdagen och sagt att han gärna ville sitta ned och prata och nu fick vi en hel timme för oss själva.

May arbetade under många år med den amerikanska underrättelsetjänstens topphemliga projekt Stargate (det hade fler namn) där en grupp personer genom ”fjärrsyn” spionerade på mål i öst. May har varit i Sverige och vi hade många gemensamma vänner som Göran Brusewitz och Jan Fjellander. När Greg Eghigian passerade bad jag honom att slå sig ned och han och Ed hade också mycket att prata om."

 

Källa, UFO-Sveriges blogg, skriven av Clas Svahn som är reporter på tidningen Dagens Nyheter, 4 mars 2022:


Möte med Whitley och presentation av AFU | Clas Svahns Blogg (ufo.se)


Bild på Edwin C May under konferensdagen 4 mars 2022, som äger rum på Rice University i Houston, Texas:


edmay220304.jpg (800×549) (ufo.se)


Bild på Greg Eghigian, som är professor i historia, under konferensens första dag 3 mars 2022. Han skriver på en bok om uforörelsens historia:


gregsmiles220303.jpg (800×520) (ufo.se)


Greg Eghigian – Department of History (psu.edu)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.