torsdag 16 juni 2022

Enigma Labs vill inte synas på ansiktsbild med samarbetspartnern som är sekten UFO-Sveriges vidskepliga bluffarkiv AFU

 

Alex Smith - Founder - Enigma Labs | LinkedIn

New York, New York, United StatesFounderEnigma Labs
Founder at Enigma Labs - we are hiring · Experience · Websites · People also viewed · Others named Alex Smith · View Alex's full profile.



Enigma Labs | Developing The Future


Bildlänk:


alex220615tranan.jpg (800×601) (ufo.se)


"Jag och Alex utanför Tranan."


"Sedan gick jag ut i det fina vädret som är verkligt sommarlikt i dag för att ta pendeln in till Odenplan och restaurang Tranan där jag hade bestämt lunch med Alex från Enigma Labs i USA och Alex kom direkt från USA för att delta i en konferens i Sverige.

Medan vi åt en god lunch diskuterade vi ufo, rymden och spetsteknik, et område som inbegriper ai och där Enigma Labs satsar stort. Vår gemensamma förhoppning är att Enigma Labs och AFU ska kunna samarbeta kring detta framöver, vi med den information vi har i vårt arkiv och de med den kunskap och de resurser de har när det gäller informationsteknologi.

Vårt två timmar långa möte gav mersmak och vi hittade verkligen många saker som förenade oss. Dessutom visade sig Alex vara en intressant och spännande, och mycket trevlig, person som jag gärna pratar bort en stund med vid något mer tillfälle. Ni kan se oss på bilden här ovan där den fotoskygge Alex vänder andra sidan till."


Källa, UFO-Sverige 15 juni 2022:


Möte på Tranan och optikerbesök | Clas Svahns Blogg (ufo.se)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.