söndag 26 juni 2022

Vellinge vill inte handla upp p-vakter när avtalet går ut

 

Kommunalrådet Carina Wutzler (M) rasar mot parkeringsvakter i Skanör | SVT Nyheter



Tyvärr fick många invånare och besökare igår parkeringsböter i samband med Gåsaloppet i Skanör. Onödigt övernitiska p-vakter fördärvar en folkfest som pågår under ett par timmar. Orimligt. Därför har jag idag skrivit nedan till teknisk chef och kommundirektör. Så här vill vi inte ha det!

”Hej

Igår var det Gåsalopp i Skanör. En folkfest och man ur huse och ett stort antal besökare kom till Skanör. Tyvärr förstör nitiska p-vakter tillställningen och lämnar en bitter eftersmak och skapar badwill för Vellinge kommun.

Det här är en tillställning under ett par timmar och att p-vakterna ger sig ut och lappar bilar som står ett par dm på gräsytor är inte gästvänligt eller rimligt! Både invånare och besökare drabbades. Vi har vid olika tillfällen pratat om detta och eftersom det inte verkar gå fram föreslår jag att vi inte handlar upp p-vakter på nytt när avtalet går ut.

Kommande veckor och månader är det flera stora arrangemang och cuper inplanerade. Jag kommer inte försvara att p-vakter jagar invånare och besökare. Bötfäll de som står på handikapp-plats, husbilar som parkerar fel, de som förhindrar räddningstjänst att komma fram och de som bryter mot tydligt stoppförbud men låt människor parkera längs gator som man alltid gjort och var pragmatiska.

Fortsatt trevlig helg!

Hälsningar Carina”"


Källa 25 juni 2022:


Vi På Limhamn❤️ | Facebook


Skåne Plus på Twitter: ”MIDSOMMARAFTON 12.30 STARTAR GÅSALOPPET! 👀 Läs mer på Skåne Plus https://t.co/YQZzoOMlxA” / Twitter


Gåsaloppet i Skanör – Skåne Plus (skaneplus.se)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.