tisdag 28 juni 2022

Film om svensexa och ufo-museum

 

för 4 timmar sedan — Science fiction-komedi inspirerad av ett norskt UFO-fenomen. Två gamla barndomsvänner återförenas för en svensexa som invaderas av utomjordingar.



"Hans tre barndomsvänner ska ordna svensexa och platsen som väljs ut att fira den på är Hessdalen. Detta lilla samhälle är så litet att det knappt förtjänar att kallas ett sådant, men det är ändå en populär plats för UFO-intresserade turister att besöka tack vare de kända Hessdalsljusen på himlen som tros vara just utomjordiska.
 
För Sebastian är resan inte för nöjes skull. Han har en plan för hur han ska ordna en stor deal med en viktig klient genom att ta med denne på resan med avsikt att ge honom en fantastisk upplevelse. Sebastians inre konflikt mellan den vuxna delen med yrkesliv i fokus och den lekfulla delen som brukade släppa loss med grabbarna är det som i grunden driver filmen. Med i bilden finns också den gravida kvinnliga polisen Hjørdis som är trött på allt snack om "helvetes jävla alienskit" i trakten och framför allt på sin fars UFO-museum."


Källa 28 juni 2022:


Blasted (2022) | MovieZine


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.