måndag 5 december 2022

Biografschef kontaktar filmkollektivet Crazy Pictures inför galapremiär av UFO Sweden angående alkoholbild på ungdom

 


Greater Norrköping Metropolitan AreaBiografchefFilmstaden AB
Se Anna Williams profil på LinkedIn, världens största yrkesnätverk. Anna har angett 1 jobb i sin profil. Se hela profilen på LinkedIn, se Annas kontakter ...


Anna Williams är biografchef för  SF Filmstaden i Norrköping. Måndag 12 december 2022 är det galapremiär där för internationella storfilmen UFO Sweden.

Anna ska inför galapremiären kontakta filmkollektivet Crazy Pictures som gjort filmen.

Hon ska diskutera om de kan påverka så att en bild tas bort från olika sidor på Internet. Bilden är publicerad 29 november 2022 från en dag som marknadsför filmen samt UFO pilsner från Fenix Brewery AB på Flygeln. På bilden håller den 18-åriga filmstjärnan alkoholen i handen framför filmaffischen.

Försvinner inte bilden senast måndag 5 december 2022 finns flera parter som är villiga att anmäla den, för att pröva om den bryter mot alkohollagen.

I så fall skriver media om anmälan och fokus inför galapremiären förskjuts till men för filmens bästa.

Anna säger att hon kommit överens om att ölen och annan alkohol inte hör hemma och inte får säljas vid galapremiären och minglet i samband med filmen. I så fall får de 740 VIP-gästerna gå vidare till efterminglet på Harrys i Norrköping, om de tvunget måste dricka alkohol.

Anna hoppas kunna påverka Crazy Pictures att övertala de som spridit alkoholbilden på filmstjärnan under marknadsföringen, att frivilligt ta bort den.

HLF önskar Anna lycka till.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.