måndag 12 december 2022

Jurist öpnnar för polisanmälan av alkoholbild på UFO Sweden

 

historielararna.blogspot.com *2022-12-12 12:44Norrköpings Tidningar AB



Alkoholbilden marknadsför filmen UFO Sweden med hjälp av ungdom under 25 år som har många följare och blir internationell filmstjärna:


https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10159177309938546&set=a.10150951229493546&type=3&theater


221129grupp.jpg (800×560) (ufo.se)


Tre av Norrköpings kommuns jurister påstår själva, att de inte kan svara på alla Historielärarföreningens frågor om alkoholbilden på UFO Sweden. De tre juristerna är eniga i att alla frågor som behövs för att bedöma fallet inte går att besvara. Det blir gissningar och utlåtanden utan bevis. Juristerna erkänner att de inte fått tillräckligt underlag från kommunen utan bristande andrahandsuppgifter där material saknats.


Därför säger en av juristerna som studerat alkoholbilden, att enda sättet att få alla frågor besvarade, är att bilden polisanmäls för att se om brott mot alkohollagen föreligger eller ej. Endast polisen kan få alla parter att ta fram bevis för vad som är sant och vad som är falskt. Juristen ger inte råd om alkoholbilden bör polisanmälas eller ej. Men säger att det är vad som behövs om frågorna ska besvaras.


De nya uppgifterna Uppsala universitet tagit fram söndag 11 december 2022 problematiserar hur e-postadressen använts i kontraktsskrivning med Norrköpings kommun. Kontraktet innehåller uppgifter om e-posten som Norrköpings kommun säger raka motsatsen om. Läs mer om det här:


Historielärarföreningen: E-postadressen där alkoholbilden på UFO Sweden taggats svarar inte, trots att den publicerats hos Kirurgveckan av Akademikonferens (historielararna.blogspot.com)


Ingen kan med bestämdhet veta hur Flygelns Facebook använts. Ännu.


Idag 12 december 2022 har Crazy Pictures film UFO Sweden världspremiär- På efterfesten på Harrys i Norrköping säljs denna alkohol som skildrats i marknadsföring med den unga filmstjärnan:



Filmstjärnan på affisch med alkoholen bredvid:



"Men klockan 17 minglar vi på Filmstaden och det blir röda mattan för filmgänget när världspremiären för ”UFO Sweden” genomförs. Klockan 18 rullar filmen igång!

Sedan blir det mingel på Harrys efteråt och sedan kör vi hem framåt natten."


Källa 12 december 2022, UFO-Sveriges vice ordförande och ordförande för ufo-arkivet som säljer i AFU:s shop:


”UFO Sweden”-premiär och AFU-möten | Clas Svahns Blogg



Harrys i Norrköping har köpt in UFO pilsner till mingel i kväll 12 december 2022. Det har också Comfort hotel i Norrköping gjort där ditresta gäster på galapremiären inkvarterats för galapremiären:


"Kunder som köper Fenix Brewery UFO pilsner


Källa:


Fenix Brewery UFO pilsner 5.0% 24x330ml Bottle - SwedBeer


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.