lördag 10 december 2022

Kommun skattefinansierar desinformation från UFO-Sverige åt hundratals skolelever

 

Alkoholen UFO pilsner och filmen UFO Sweden har samma logga och marknadsförs båda av UFO-Sverige:



Bild på Sara Sivre:


1598277244936 (295×295) (licdn.com)


Greater Gothenburg Metropolitan AreaKultursamordnare barn och ungaMölndals stad
Se Sara Sivres profil på LinkedIn, världens största yrkesnätverk. Sara har angett 10 jobb i sin profil. Se hela profilen på LinkedIn, se Saras kontakter och ...




Hundratals jullovslediga skolelever i Mölndals kommun ska indoktrineras med UFO-Sveriges ideologi.


Det är den här målgruppen av barn UFO-Sverige satsar på med sin desinformation, innan barnen blir gamla nog att ifrågasätta UFO-Sveriges vidskepligheter:


0.jpg (1000×269) (ufo.se)


Kultursamordnare Sara Sivre använder kommunens skattepengar för att ta UFO-Sverige till Mölndal. Skattebetalarna får också betala mat och resa för UFO-Sverige.


Sedan har Sivre använt skattemedel för att biografen ska visa filmen UFO Sweden av Crazy Pictures, som handlar om UFO-Sverige och marknadsförs med alkohol från Fenix Brewery och Carlsbergs bryggeri. UFO-Sverige deltar i marknadsföringen av både filmen och alkoholen:


221129grupp.jpg (800×560) (ufo.se)


Fenix bryggeri marknadsför UFO Sweden och UFO-Sverige med sin alkohol:


317091417_593590436099690_5496453058804662342_n.jpg (956×720) (fbcdn.net)


På UFO-Sveriges domän skryter man nu över att få komma till Mölndals kommun:


"En som snart är ute och gör UFO-Sverige en tjänst är Anders Persson som jag bad åka till Mölndal i början av nästa år för att vara med och informera lediga skolungdomar om ufo och UFO-Sverige. Det var en kultursamordnare i Mölndal som hörde av sig till UFO-Sverige och frågade om vi kunde ställa upp och det kunde vi ju.

Nu kommer Tobias att skicka en del informationsmaterial till Anders som han kan ta med sig och dela ut till intresserade. Då kommer också filmen ”UFO Sweden” att visas."


Källa, UFO-Sverige 8 december 2022:


Hjälper Sydsvenskan och många samtal | Clas Svahns Blogg (ufo.se)


Clas Svahn och Anders Persson på bild med UFO-Sverige:


karlstad4.jpg (430×297) (ufo.se)


I denna video håller UFO-Sverige alkoholflaskan bredvid en gymnasieelev från filmen:



Sivre vill inte berätta hur mycket det kostar för Mölndal att sprida UFO-Sveriges propaganda åt skolelever på jullovet.


Biljetterna är helt gratis för alla kommunens barn och biljetter hämtas gratis på biblioteket. Kostnaden för alla biljetter står Mölndals kommun för.


Den ljusskygga föreningen UFO-Sverige har i åratal avslöjats syssla med desinformation på sina föreläsningar. Under jullovet riktar man sig till skolelever som ska informeras om ufo av den ovetenskapliga föreningen.


Sara berättar fredag 9 december 2022 för Historielärarföreningen, att hon inte vet något om ufo och inte tagit reda på något om UFO-Sverige innan hon anlitade dem för att sprida desinformation. Sara menar att det inte behövdes på samma vis som man inte behöver veta något om föreningar som berättar om cheerleading för skolelever. Att cheerleading inte innehåller någon ideologi eller desinformation viftar Sara bort. Oavsett om desinformation kommer att förmedlas så är hon fast besluten att fullfölja sin bokning. Filmen räcker inte. Sara vill ha UFO-Sveriges desinformation också.


Sara uppmanar den som är missnöjd med att hon bokat UFO-Sverige för desinformation, att kontakta förvaltningen och politiker i Mölndal.


Sara menar att eftersom skoleleverna har jullov behöver hon inte sätta sig in i om UFO-Sverige sprider desinformation eller inte för skattemedlen.


Sivre blir nervös och menar att det är en kuggfråga hon inte vill svara på om skattemedel ska finansiera desinformation från UFO-Sverige.


Sara vill inte ta bort UFO-Sveriges desinformation och propaganda och bara visa filmen UFO Sweden som underhållning. Hon bara måste ha med UFO-Sveriges desinformation till skoleleverna också.


En som däremot menar att förvaltningen ska kontaktas för frågor om desinformation får äga rum för skattemedel är nämndens ordförande Glenn Grimhage (L):


Glenn Grimhage - Förtroendevalda i Mölndals stad (tromanpublik.se)


Det berättar Glenn fredag 9 december 2022 för Historielärarföreningen.


Sara samarbetar med maskinisten på biografen. Efter förslag från honom valde hon ut UFO-Sverige och mejlade dem på info@ufo.se:


Styrelse (ufo.se)


"Sara Sivre, kultur­sam­ordnare barn och unga, kultur- och fritids­förvalt­ningen, sara.sivre@molndal.se"


Källa:


Kontaktuppgifter och projektgrupp - Mölndal (molndal.se)


Åsa Tollbom uppmanade Historielärarföreningen att kontakta Sara Sivre:


Se Åsa Tollboms profil på LinkedIn, världens största yrkesnätverk. ... Mölndal. Utvecklingsledare på avdelningen museum, konst och kultur Mölndals stad.
4 okt. 2022 — Åsa Tollbom Enhetschef konst och kultur. Kultur- och fritidsförvaltningen 031-315 16 28 asa.tollbom@molndal.se. « Tillbaka. Dela på:.


UFO-Sverige sänder Anders Persson till Mölndal:

Suppleant i UFO-Sveriges styrelse 1993, vice ordförande 1995-1997, ledamot sedan 1997. Persson ansvarade och producerade föreningstidskriften ”Närkontakt” fyra ...


"Anders Persson har specialstuderat ”ansiktet på Mars”"

Källa:



Varför uppmana folk att köpa biobiljetter till UFO Sweden, när man kan göra som i Mölndal och låta skattebetalarna betala? Reklam från UFO-Sverige för efterfest med filmens alkohol:


Nu går det att köpa Filmstadens biljetter till biofilmen "UFO Sweden", premiär 25 december. Scrolla ner på sidan och välj ort 🙂
NOTERA att Filmstaden inte visar filmen på alla orter i Sverige. Svenska Bio släpper sina biljetter nästa vecka och andra mindre biografer kanske släpper biljetter senare. Svenska Bios biljetter kan man inte boka via Filmstaden, därför kan det stå att biljetter inte finns på vissa orter.
Filmen har för övrigt världspremiär i Norrköping 12 december för en begränsad publik med "röda mattan" och efterfest."

Källa:




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.