onsdag 7 december 2022

Succé i media för nya trailern idag till UFO Sweden om arkivet i Norrköping


Filmen handlar om ett ufo-arkiv som försvårar för allmänheten att forska om ufo:


”PhenCode öppnar samtidigt upp debatten hur vidare AFU kan anses vara ett arkiv som främja en publik verksamhet, när deras arkivschema snarare är ett hinder än en möjlighet för användarna att nytta arkivet på egen hand.”

 

Citat från Uppsala universitet 2022


Polisserien Tunna blå linjens Magnus kidnappas av ett ufo i Norrköping:



för 1 timme sedan — Work on one of the year's most ambitious Swedish feature films has continued until just a week ago, when “UFO Sweden” was officially completed.


7 december släpptes trailern inför biljettsläpp i morgon 8 december 2022:


UFO Sweden | Official Trailer 2 | Crazy Pictures | UFOLand.org



Trailer för Crazy Pictures långfilm UFO Sweden. Biopremiär på juldagen!
YouTube · CRAZY PICTURES · För 2 timmar sedan
Äventyr, spänning och mystik. Årets julfilm. Se den nya trailern för UFO SWEDEN - Biopremiär på juldagen.
YouTube · SF Studios · För 2 timmar sedan



för 2 timmar sedan — Crazy Pictures har släppt en andra trailer för “UFO Sweden” innan dess premiär på juldagen! Spana in trailern här ovanför!
för 3 timmar sedan — Crazy Pictures bjuder oss på en sista smygtitt av deras kommande äventyrsfilm för vuxna, som får biopremiär på juldagen.
för 1 timme sedan — Här är den andra och sista trailern för Crazy Pictures kommande scifi-film UFO Sweden, en film som filmkollektivet själva har beskrivit som en blandning av ...
för 24 timmar sedan — UFO Sweden är en förening som utreder övernaturliga fenomen. En dag dyker tonårsrebellen Denise upp med ett fall som inte liknar något de sett tidigare.
mån 26 dec.
ons 28 dec.
4 jan. 2023
för 12 timmar sedan — UFO Sweden 15:00 ... När en fosterhemsplacerad tonårsrebell misstänker att hennes pappa inte är död utan kidnappad av ufon tar hon hjälp av en ufoförening för att ...
sön 25 dec.
för 2 timmar sedan — UFO Sweden har premiär på juldagen och i rollistan hittar vi bland annat Eva Melander, Inez Dahl Torhaug, Jesper Barkselius, Sara Shirpey och Oscar Töringe.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.