söndag 21 februari 2021

Är det Joakim Johanssons avslöjande omröstning om flygande tefat som avses?

 

"Såg att en av våra medlemmar på UFO-Sveriges sida ”Allmänheten diskuterar ufo och UFO-Sverige” på Facebook hade tagit bort en tråd som han själva startat. Ett himla otyg. Vi har varnat folk för att göra detta eftersom det kan se ut som att det är vi som censurerar inlägg – något vi aldrig gör så länge de följer reglerna.

Det har hänt någon eller några gånger tidigare och det är svagt av den som inlett en diskussion. Et sådant beteende gör mig riktigt sur."

Citat ovan från UFO-Sveriges domän ufo.se lördag 20 februari 2021:

 http://csblogg.ufo.se/csblogg3/?p=64298

Läs om bakgrunden hos Historielärarföreningen som lördag 20 februari 2021 skrev till UFO-Sveriges administratör och undrade varför omröstning om flygande tefat tagits bort:

https://historielararna.blogspot.com/2021/02/historielararforeningen-fragar-ufo.html

UFO-Sveriges vice ordförande nämner inte i sitt blogginlägg vilken tråd som tagits bort. Därför kan vi ej med säkerhet sluta oss till att det är Joakim Johanssons om flygande tefat. Om han beskriver det som ett problem måste han berätta vilken tråd det gäller. Om en polis ska hjälpa UFO-Sverige med intervjuteknik kan det bero på att tydlighet saknas. Tvivel om vad som avses ska uteslutas. Så går alla polisförhör till. Annars kan det inte användas av åklagare eller ställas utom rimligt tvivel.

I fallet med den borttagna tråden vet vi fortfarande inte vad som hänt eller vem som tagit bort den, eftersom inga bevis läggs fram. Joakim Johansson får gärna mejla HLF och berätta för att komma åtminstone ett steg närmare sanningen. Tråden nedan:

https://www.facebook.com/groups/ufosverige/permalink/10158445713457753/

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.