söndag 14 februari 2021

Hobbyastronom med vittnespsykologi som bihobby = ufo-expert ?

 

UFO-Sveriges vice ordförande påstår sig vara hobbyastronom. Han är uppenbart inte vittnespsykolog. Men han påstår sig syssla med vittnespsykologi för UFO-Sveriges räkning. Sammantaget påstås han härigenom bli ufo-expert. 

Eftersom han hyllat polisserien Tunna blå linjen i Malmö kan man sluta sig till att han inte begriper ett dugg av vittnespsykologi. För den polisserien är inte ett dugg trovärdig, vilket UFO-Sveriges vice ordförande ej märkt. Därför bör hans undersökningar av ufo-fall med sin hemmasnickrade vittnespsykologi inte heller tas på allvar utan underkännas. Helst borde hans undersökningar omprövas och göras om av någon annan. Vittnena har slösat bort sin tid med honom. Det existerar alltså ingen ufo-expert som vice ordförande i UFO-Sverige. 

Här i sista stycket utlovar Pollenkungen att UFO-Sveriges expert ska få undersöka föremålen:

http://pollenkungen.com/wp-content/uploads/2011/12/Mytomspunnen-rymdstav-visas-NST-17-maj-1996.pdf

Gösta Carlsson fullföljde inte ufo-expertens förhoppning att lämna ut föremålen för granskning. Det betyder enbart att vittnet Pollenkungen aldrig fick förtroende för vittnespsykologen från UFO-Sverige. Målet borde ha varit att få fullt förtroende och få ut föremålen. Inte en bok som inte besvarar frågor. Det är ett misslyckande för UFO-Sveriges vittnespsykolog i ett av Sveriges viktigaste kontaktfall med ufo. Han förblindades av intäkter från förlaget och förstörde fallet. Historien var redan känd innan boken. Föremålen var det viktigaste, vilket vittnespsykologen missade när han ej skapade förtroende:

https://sites.google.com/site/trudbomdiligucer/moetet-i-glaentan---sveriges-mest-kaenda-naerkontakt-med-ufo-pdf

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.