söndag 14 februari 2021

UFO-Sveriges medlemsregister ska publiceras på Internet

 

för 6 timmar sedan — Nu fick vi alla se en testversion av hur han hade tänkt sig att registret skulle fungera och vi kunde ... Ni kan se en del av förslaget på bilden här ovan. ...

 

"Framåt kvällen fick familjen skjuta upp middagen eftersom en grupp ur UFO-Sveriges styrelse hade bokat ett möte med en man som hört av sig till oss och erbjudit att hjälpa oss med att bygga ett webbaserat medlems- och prenumerationsregister, något vi är i stort behov av.

Det register vi har i dag är lokalt och bara en person kommer åt det. Nu hoppas vi att det ska bli lättare för de som behöver komma åt uppgifterna att också göra det när de är aktuella. Nu fick vi alla se en testversion av hur han hade tänkt sig att registret skulle fungera och vi kunde komma med synpunkter och förslag.

Och mötet som pågick i 90 minuter blev bra och nu ska vi låta mannen jobba vidare på det vi kom överens om. Vår gemensamma åsikt var att det såg bra ut och kommer att bli mycket användbart för oss när allt är klart. Ni kan se en del av förslaget på bilden här ovan."

Citat ovan från UFO-Sveriges domän ufo.se lördag 13 februari 2021:

http://csblogg.ufo.se/csblogg3/?p=64237

 

Bild på Zoom-möte med UFO-Sveriges styrelsemedlemmar som hemlighåller vem mannen i mötet är som ska bygga UFO-Sveriges medlemsregister på Internet, Testversionen visas upp:

http://csblogg.ufo.se/csblogg3/wp-content/uploads/2021/02/meet210213.jpg

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.