fredag 19 februari 2021

Anders Ygeman gav polisen nya direktiv om ufo - idag sänks han av ufo-förnekartidningen Dagens Nyheter

 

Den ufo-förnekande blaskan Dagens Nyheter har bestämt sig för att sänka energiminister Anders Ygeman. Varför är DN inte tacksam för att Ygeman stoppat polisen från att ta upp anmälningar om ufo?

för 8 timmar sedan — Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson reagerar starkt över DN:s granskning. – Givet att dessa uppgifter stämmer, att Anders Ygeman har ljugit för ...
för 1 dag sedan — Svenska kraftnät och energiminister Anders Ygeman (S) har i hemlighet tilldelat miljardbelopp av nationella elberedskapspengar för att lösa elproblemen i ..

 

10 frågor till Anders Ygeman ... Att någon sett ett ufo är inte heller en uppgift för samhället, om ni inte först ger mig bevis på att de finns. Det ska bli mindre ...
29 nov. 2014 — Ygeman: Polisen ska inte ta upp anmälningar om ufon. En stor del av den nya inrikesminister Anders Ygemans (S) arbete har hittills ägnats ...
30 nov. 2014 — Slutet för NPM, UFOn och pinnjakt. Vår nye "polisminister" Anders Ygeman beskriver i SvD hur han ser på framtiden för Sveriges polis efter ...
 
 
" – Polisen ska slippa ta upp anmälningar om sådant som inte är brott, till exempel att man tappat sin mobil på stranden, eller sådant som är omöjligt att utreda. Att någon sett ett ufo är inte heller en uppgift för samhället, om ni inte först ger mig bevis på att de finns."
 
Källa, Svensk Polis 27 februari 2015:
 
 
 

Ygeman: Polisen ska inte ta upp anmälningar om ufon"

 

 "– Polisen i Sverige tar upp anmälningar om ufon. De ska inte vara där."

 

Källa, Omni:

 

5054-4fad-8f04-8fca7a162b72

 

 

"Slutet för NPM, UFOn och pinnjakt

Vår nye "polisminister" Anders Ygeman beskriver i SvD hur han ser på framtiden för Sveriges polis efter polisreformen. Han lovar att avskaffa pinnjakten, NPM och lovar dessutom att poliserna skall slippa ta upp anmälningar om UFOn i framtiden."
 

"– Polisen i Sverige tar upp anmälningar om ufon. De ska inte vara där.

Resultat kan framöver komma att räknas i hur många brott som klaras upp – men också genom mätningar av medborgarnas trygghet och förtroendet för polisen.

– Det finns ett antal olika sätt att mäta om man är framgångsrik eller inte avslutar Ygeman i sin intervju i SvD.

 

Blåljus kommentar: Många positiva nyheter i denna artikel. Slut på UFOn, pinnjakt och NPM, större självbestämmande för de enskilda poliserna."

 

Källa, Blåljus 30 november 2014:

 

http://blaljus.nu/nyhetsartikel/slutet-npm-ufon-och-pinnjakt

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.