måndag 7 februari 2022

Antingen ljuger myndigheten SMHI eller så ljuger föredragshållaren från UFO-Sverige som SMHI anlitade och betalade kostnader för

 


"Fel adress i tidigare svar


Mån 2022-02-07 15:39
  •  Du
Meddelandetext.txt
474 byte
Hej,Bifogat finner du SMHIs svar på frågan om rekommendation.SMHI svarade på frågan 2/2 2022 men svaret gick tyvärr till fel mejladress (historielararforeningen@outlock.com) och det ber vi om ursäkt för.Med vänlig hälsningRegistrator

John Doe

Mån 2022-02-07 18:32

Tack för ursäkten! Misstag kan ske överallt med ett tecken fel.
Det är lite klargörande med svaret ni sände 2/2 att SMHI ej rekommenderat föredraget till något företag eller organisation. Det betyder att antingen talar SMHI sanning i ert svar ni lämnade 2/2 2022. Eller så talade UFO-Sverige sanning när de skrev så här 13 januari 2022:
"Pratade också med SMHI, som jag var och höll föredrag för den 16 december, och fick höra att alla varit mycket nöjda med mitt föredrag och att de hade rekommenderat andra organisationer och företag att anlita mig."
Källa:
Ser ni på SMHI det precis som HLF, att antingen ljuger SMHI om saken eller så ljuger UFO-Sverige? För när vi jämför kan vi inte få ihop UFO-Sveriges utsaga med SMHI:s utsaga 2/2 2022:
"Hej,

SMHI har inte rekommenderat föredraget till någon organisation eller företag.

Med vänlig hälsning

Registrator" 
Eller är det så att HLF missat något? Anklagar SMHI den föredragshållare på UFO-Sverige ni anlitat för att ljuga?
Eftersom HLF omöjligt kan veta vem av SMHI eller UFO-Sverige som ljuger, så förtydligar vi den frågan vi också ställde från början som inte har med sanningen att göra eller vad som har hänt och som vi inte fått svar på än, men som er verksjurist skulle ta reda på åt oss:
Får myndigheten SMHI rekommendera andra företag eller organisationer att anlita UFO-Sveriges/AFUs föredragshållare? Ja eller nej?
/HLF"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.