torsdag 2 juni 2022

Generalsekreterare saknar belägg för sitt påstående om Paludan och skolstafett under Järvaveckan

 


Cecilia Gyldén ställde idag torsdag 2 juni 2022 upp på en intervju med Historielärarföreningen. Hon är generalsekreterare för TCS Lidingöloppet.


Så här står det:


"PRESSMEDDELANDE - 

Paludan lyckades inte sänka Järva skolstafett"


Källa:

Paludan lyckades inte sänka Järva skolstafett | Lidingöloppet (mynewsdesk.com)


Gyldén påstår i telefon att Paludan medvetet och med uppsåt placerat sig själv på parkeringen vid Spånga IP för att det skulle drabba eller sänka skolstafetten. HLF påpekar att vi läst polisansökan och i den står inget sådant eller önskemål om den platsen. 

Gyldén har lyckats få flera media att skriva att majoriteten av eleverna och klasserna hoppade av skolstafetten på grund av Paludan.

Gyldén säger att deras tillstånd gällde sedan flera veckor tillbaka, medan Paludans kom inom en vecka innan 1 juni. När HLF säger att det inte finns något uppsåt i polisansökan eller någon annanstans från Paludan att störa skolstafetten, så svarar Gyldén att hon själv velat få ut polisansökan men inte fått den. HLF svarar att vi läst den, publicerat den och den står att läsa hos oss. Där framgår att Paludan inte ansökt om parkeringen och inte angett något om skolstafetten. Det finns inga belägg för att han kände till skolstafetten ens. HLF kräver belägg för Gyldéns påstående. HLF får inga belägg utan bara motfråga om varför det är intressant. Gyldén anklagar HLF för att tycka att det inte finns belägg. HLF svarar att vi tycker ingenting, utan ber henne om belägg. Hon kan inte ta fram några.

HLF har bevisat att Gyldén inte har några belägg för sina misstankar eller påståenden eftersom hon inte kan ta fram någon fakta om det någonstans ifrån.

HLF har informerat Gyldén att vi skriver ut vad hon sagt på vår hemsida. Vi sänder nu en kopia av detta vi skrivit till henne. HLF påstår att Gyldén hittat på sin tes. Hon får gärna motbevisa oss.

Vår e-postadress är historielararforeningen@outlook.com

HLF har tidigare igår mejlat Gyldén och begärt belägg, men då svarade hon inte.


21 minuter in i videon 2 juni 2022 kommenterar Paludan själv uppgifterna. Han kände inte till skolstafetten och har inget emot den och hotar inte idrottande skolungdomar. Tvärtom är det något bra. säger han:


Stram Kurs - Järvaveckan 2 | Facebook


 Se videon här:


24syv-chef Simon Andersen afviser nepotisme! – Frihedens Stemme


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.