fredag 13 mars 2020

Föredraget om ufo-arkivet avbokas


Stadsbiblioteket i Norrtälje berättar idag 13 mars 2020 för Historielärarföreningen, att de avbokar föredraget om ufo-arkivet. Biblioteket säger att de troligtvis inte kommer att betala någon ersättning alls till föredragshållaren från UFO-Sverige. Men det avgörs individuellt.

Föredraget om den vidskepliga och ovetenskapliga stiftelsen AFU i Norrköping var tänkt att hållas 26 mars 2020 klockan 18.00 för skattebetalarnas pengar, med mutan att det var fri entré.

Igår 12 mars 2020 stod evenemanget fortfarande kvar. Men idag 13 mars 2020 står det på samma sida att det är avbokat. Norrtälje stadsbibliotek envisas med att hålla det ovetenskapliga föredraget vid ett senare tillfälle. Lina Lindström som är enhetschef på stadsbiblioteket har under flera dagar inte gått att nå för en kommentar per telefon. Inte heller har hon valt att svara med någon kommentar per mejl. Enligt bibliotekspersonalen var det troligtvis hennes idé att boka in föreläsaren från UFO-Sverige, även om det godkändes på gruppmötet. Idag är varken Lina Lindström eller bibliotekschefen Per Ahlin på plats i stadsbiblioteket. Bibliotekschefen har hittills valt att hålla sig undan att kommentera ärendet i mejl.


"Det här evenemanget har ställts in
 
Du kan inte dela det här evenemanget, men du kan fortfarande göra inlägg.
 
MAR 26

UFO-arkivet - Inställt/framskjutet till senare datum

Torsdag 26 mars 2020 kl. 18:00–20:00 UTC+01
Norrtälje bibliotek
Billborgsgatan 3, 761 30 Norrtälje"
 
 
Källa, Norrtälje stadsbibliotek fredag 13 mars 2020:
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.