torsdag 19 mars 2020

Göteborgs universitet tror UFO-Sveriges vidskeplighet är vetenskap


Göteborgs universitet har för avsikt att boka in en föreläsare från UFO-Sverige till hösten 2020. Förra gången lät Göteborgs universitet UFO-Sveriges föreläsare hålla föredrag i sin lärarutbildningslokal kallad Pedagogen. Det kallades för en del av Vetenskapsfestivalen. Eftersom det inte är en forskare de bokar in och ufo inte är ett forskningsämne i Sverige, vore det intressant om Göteborgs universitet förklarade för Historielärarföreningen på vilket sätt UFO-Sveriges föreläsning skulle vara vetenskap! Om det inte är vetenskap, vad har UFO-Sverige på en vetenskapsfestival att göra då i föreläsande roll?


"Allt ser ut att ställas in just nu och själv har jag fått se två av mina föredrag flyttade till hösten. Det ena skulle ha hållits på biblioteket i Norrtälje den 26 mars och det andra ingick i Vetenskapsfestivalen i Göteborg den 26 april. Biblioteket ställer in alla offentliga aktiviteter i några månader och den stora Göteborgsfestivalen ställer in allt som skulle ha arrangerats under flera dagar.
I spåren av detta har ju UFO-Sverige, som ni vet, ställt in 50-årsfirandet på obestämd tid. Förhoppningsvis kan vi genomföra det innan året är slut."
Citat ovan från 18 mars 2020:
http://csblogg.ufo.se/csblogg3/?p=60280

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.