lördag 28 mars 2020

Hemlösa säljer lösnummer om ufo


I Sveriges trevligaste stad Göteborg finns tidskriften Faktum. Nu tvingas hemlösa sälja lösnummer om ufo för att klara livhanken. De obesuttna utnyttjas helt ovetande för att sprida vidskepelse om marsmänniskor. Vad har det med deras livssituation att göra?

På följande länk ses en bild av vad knappast de hemlösa själv brukar diskutera när de tvingas tigga för brödfödan:

http://csblogg.ufo.se/csblogg3/wp-content/uploads/2020/03/faktum200326.jpg

Ta gärna en diskussion med hemlösa som säljer Faktum och fråga om de kan redogöra för hur ufo-förnekarexperten lägger fram fakta, för att sälja in den vidskepliga ideologin den tredje vägens ufologi. Har textförfattaren Kajsa Bergström Feiff från tidningen Göteborgs-Posten, som intervjuar om marsmänniskor, gjort research om den ideologin? Eller är det oväsentligt för shoppande på Kungsportsavenyn vad som står i Faktum när de lägger sin slant, för att få gott samvete innan de försvinner in på fiskrestaurangen?

Kajsa Bergström Feiff uppger på Linkedin att hon bland annat arbetar på tidningen Dagens Nyheter. Där arbetar även en av personerna hon intervjuat för artikeln i Faktum för hans intresse om ufo. Så behändigt nära till hands:

"Frilansande illustratör, magasin- och bokformgivare, kulturskribent, korrläsare och mobilspelare som arbetar för Ord&Bild, Faktum, Skriva, GP och DN m fl."

Citat ovan från hennes Linkedin:
https://se.linkedin.com/in/kajsa-bergstr%C3%B6m-feiff-728aa0112


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.