onsdag 29 april 2020

Bidragsfinansierat bluffarkiv om ufo intervjuas för skattemedel


 "fick jag en förfrågan om att delta i ett av SR:s största radioprogram i nästa vecka, den här gången för att prata om UFO-Sverige och AFU under 50 år. För även om vi inte kan anordna någon stor utställning så kommer man ju inte ifrån att vi faktiskt fyller just 50."

Citat ovan från 28 april 2020:
http://csblogg.ufo.se/csblogg3/?p=60852


Märk att bloggaren censurerat bort vilket radioprogram som ska intervjua. För att ingen ska tipsa programmet om kritiska frågor. Till exempel varför stiftelsen AFU tagit emot miljontals kronor i statsbidrag under åren utan att producera ett enda bevis för ufo. Eller att UFO-Sverige inte tror på ufo. Eller varför SR använder skattemedel som slösas bort på AFU och UFO-Sverige som inte tror på ufo och därför inte hittar några bevis. För de letar överallt utom där bevisen finns. Det är desinformation. Något som inte borde platsa i public service betalt med skattemedel. 

AFU har under åren även bluffat sig till pengar från allmänheten genom att få dem att finansiera en expedition. Ett ufo skulle dras upp ur en sjö i Norrland lovade AFU och UFO-Sverige. Upp drogs enbart dynga ur sjön och de lättlurade finansiärerna stod där med byxorna nere. Detta spektakel köptes in och visades i SVT för TV-licenspengar. Trots bluffen fortsätter AFU att tigga pengar från folk som tror på ufo. Det är rent bettleri.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.