onsdag 29 april 2020

UFO-Sverige svarar på frågor där Pentagon går bet


Idag har svensk media vänt sig till UFO-Sverige. Media ville veta vad det var för ufo som Pentagon erkänt. Svensk media räknar med att UFO-Sveriges ufo-expert ska berätta vad det var för ufo, nu när Pentagon inte verkar veta!!!

Ja, vad var det Pentagon inte förstår, UFO-Sverige? Varför ringer amerikansk media inte till UFO-Sverige och frågar, så får de väl svar? Eller varför ringer inte Pentagon till UFO-Sveriges ufo-expert? Så slipper Pentagon undra.

UFO-Sverige är naturligtvis glada över uppståndelsen och gratisreklamen. Speciellt glada eftersom svensk media inte verkar fatta, att UFO-Sverige inte vet vad det var för ufo. Eller rättare sagt att det passar UFO-Sverige perfekt att Pentagon säger att de inte vet. För UFO-Sverige vill att ingen ska veta vad ufo är. Så att UFO-Sverige ständigt kan intervjuas om vad ufo kan vara.

Det är bara ett problem. Pentagon vet vad det är. Men vill inte säga det. Självklart. De har inget att vinna på det. UFO-Sverige hjälper gärna Pentagon återge att man inte kan veta vad ufo är. Ty UFO-Sverige sysslar med desinformation till allmänheten.

Kom igen nu svensk media. Det finns fler tidningar kvar som kan ringa och intervjua UFO-Sverige om att ingen vet vad ufo är. Var är nu UFO-Sveriges alla förklaringar om att ufo är naturfenomen av meteorologisk eller planetär art? Eller UFO-Sveriges mest dristiga förklaring, att ufo är ett psykologiskt fenomen. Varför följer inte amerikanska flygvapnet UFO-Sveriges psykologiska förklaring och sjukskriver alla sina piloter som sett ufo, för att de inte har sina nerver i styr?

Det här var en dröm för UFO-Sverige. Att kunna säga än en gång, att det inte finns utomjordingar eftersom Pentagon sagt att de inte vet vad ufona är. Nu kan UFO-Sverige sälja ännu fler böcker som påstår att vi inte vet vad ufo är.

Ett stort tack till svensk media som än en gång bevisat att man inte bör prenumerera på er!


UFO-Sveriges ufo-experts ufo-blogg idag om ufona Pentagon inte kan förklara, i förrgårdagens inaktuella amerikanska avslöjande:

http://csblogg.ufo.se/csblogg3/?p=60864


Svensk media besöker UFO-Sveriges ufo-experts ufo-blogg onsdag 29 april 2020 enligt Mediacreeper:

https://mediacreeper.com/site/csblogg.ufo.se/csblogg3/


UFO-Sverige är alltid nöjd med att inte veta vad ufo är. Hur gör UFO-Sverige då på julafton? Öppnas inte paketen för att fortsätta inte veta vad som fås i julklapp? Är det Gökboet eller? Är det ufo eller UFO-Sverige som är i behov av psykologiska förklaringar?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.