måndag 27 april 2020

Ufon som angriper under andra världskriget framställs som fakta


UFO-Sverige gör allt de kan för att ställa sig frågande till att Historielärarföreningen vill föra in ufo i historieundervisningen i skolorna. Ändå skriver UFO-Sveriges företrädare böcker han tjänar pengar på, där ufo som angriper under andra världskriget framställs som fakta på Storytels säljsida. Vuxna människor vill han gärna tjäna pengar på och tuta i att ufon flög runt. Men barn i skolor han inte kan sälja böcker till vill han inte ska få reda på att det flög runt ufon. Varför denna åldersdiskriminering?

Eftersom UFO-Sverige inte tror att ufon kommer från andra planeter är det märkligt att boken talar om ufon som angripare. UFO-Sverige förklarar ju ufon med meteorologiska eller andra naturfenomen eller planeter. Angripare är viljestyrda. Hur ska UFO-Sverige ha det? Var det naturfenomen som utan vilja drabbade soldater och piloter under andra världskriget? Eller var det viljestyrda ufon från andra planeter som har förmågan att vara angripare? Tror att denna bok av UFO-Sveriges företrädare är fullständigt ologisk ihop med alla naturvetenskapliga bortförklaringar som organisationen gör:


"Andra världskrigets okända angripare

3.841005FÖRFATTARE: Clas Svahn INLÄSARE: Ludvig Josephson
FINNS SOM LJUDBOK.
FINNS SOM E-BOK.




Efter Pearl Harbor var de amerikanska soldaterna längs Kaliforniens västkust beredda på det värsta. Och de skulle inte behöva vänta länge innan okända hot dök upp på himlen.
Ufofenomen i världen är en serie om kända, okända och oförklarade observationer, av Clas Svahn, Sveriges mest erfarne ufoexpert.
Språk: SvenskaKategori: FaktaSerie: Ufofenomen i världen: 2
"


Citat ovan från Storytel 23 oktober 2019:

https://www.storytel.com/se/sv/books/961041-Andra-v%C3%A4rldskrigets-ok%C3%A4nda-angripare


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.