onsdag 22 april 2020

Intervju med svensk präst om ufo


Idag fick Historielärarföreningen en intervju med prästen Maud Rosensköld i Malmö. För ett antal år sedan hade hon kontakt med Boris Ljungkvist om ufo. Ljungkvist har bland annat översatt en bok till svenska om närkontakt och ufo-fenomen:

https://www.antikvariat.net/sv/ain33453-narkontakt-rapport-om-ufo-fenomen-larsen-sherman-j-antikvariatet-i-norrkoping

Rosensköld kommer från Uddevalla. Där i Skeppsviken vid vattnet nedanför vägen såg hon något oförklarat. För 20 år sedan iakttog hon ett ufo som hovrade. Det hade olika färger och ljus på sidorna. Maud förklarar att det är vanligt att ufo befinner sig vid vatten och sjöar. Sedan accelererade ufot så snabbt att hennes öga knappt hann med. Sedan var ufot helt borta. Maud drar slutsatsen att inget som då eller hittills är byggt på Jorden kan accelerera så snabbt. Hon säger att det finns mycket som inte går att förklara.

Maud börjar för ett antal år sedan brevväxla med Clas Svahn från UFO-Sverige. Hon frågar Historielärarföreningen hur det är känt att hon är intresserad av ufo. Historielärarföreningen berättar att det står på Clas Svahns ufo-blogg. Maud avslöjar att hon brevväxlat med Clas Svahn i flera år. Maud hyser stor beundran för Clas Svahn. Hon kallar honom både för vetenskapsman och forskare.

Prästen tror att vi människor är bevakade från någon annan planet. En del från andra planeter har tagit sig till Jorden och infiltrerat oss människor. Maud säger att de är skolbegåvade. Men att utomjordingar bryter lite när de ska tala våra språk.

Så berättar Maud om hur hon besökte en bokaffär i Malmö för några år sedan. Hon skulle handla en liten bok.Då kom det fram en mycket lång dam till henne. Damen var klädd i 1970-talskläder. Öronen på damen var stora och vek ut sig. Hon hjälpte Maud med boken. Så skulle damen hämta bokmärken åt Maud. Det fanns fem eller sex olika att välja mellan. Damen sa till Maud att hon skulle gå för att välja ut ett bokmärke som skulle vara just för Maud. Damen som var expedit, trodde Maud, slog in boken. Plötsligt erfor Maud att hon var helt själv med den långa expediten med de stora öronen i bokaffären. Inte någon annan kund syntes till. Det kändes märkligt för Maud eftersom butiken inte brukar vara så tom på kunder. Expediten sa åt Maud att inte titta på bokmärket förrän hon kom hem. Så hon begav sig därifrån efter inköpet. När Maud kom hem slog hon upp boken och fann bokmärket. Det föreställde ett ufo eller djur som tas upp. Kanske en ko som strålas upp i ett rymdskepp ungefär. Händelsen förbryllade Maud som bestämde sig för att återvända till bokaffären fjorton dagar senare. Hon gick fram till bokaffärens personal och frågade efter biträdet som arbetat där för fjorton dagar sedan. Maud beskrev den långa damen med de stora öronen. Personalen i bokaffären svarade att de inte hade någon med det utseendet som arbetade i butiken.

Ibland upplever Maud något ljud i örat som kommer då och då. På TV kan hon se någon som har konstiga öron.

Maud erbjuder Historielärarföreningen att låna en bok av Clas Svahn av henne. Hon frågar om Historielärarföreningen bor i Malmö, för då ska det gå bra. Historielärarföreningens ordförande har i många år besökt samma hus som Maud bor i och brukade använda källargången under Mauds trappa ibland. Parkerade tillfälligt i vändzonen bredvid Mauds trappa för att släppa av passagerare på Kulladal. Julklappar släpades in år efter år i Mauds hus av Historielärarföreningens ordförande och påsk firades i samma hus. Två hundra meter bort föddes landsfadern Per Albin Hansson.

Maud berättar att hon är född i fiskens tecken. Det menar hon förklarar lite av hur hon fungerar och hennes mottaglighet. Hon började brevväxla om händelserna vid Skeppsviken. Först skrev hon till Boris Ljungkvist som var en äldre man. Men sedan fick hon tag i Clas Svahn. Hon träffade även Clas Svahn från UFO-Sverige när han besökte Malmö. Det var då Clas Svahn föreläste på Tro och Vetande i stadsdelen Lorensborg. Just nu befinner sig Historielärarföreningens ordförande i stadsdelen Lorensborg. Första gången Historielärarföreningens ordförande sökte upp Tro och Vetandes lokaler på Lorensborg i Malmö var på 1980-talet och senaste tillfället var för en vecka sedan.

http://www.tro-och-vetande.se/

Maud Rosenskölds mor var medial när hon levde. Modern såg Mauds morfar när han var död. Nu har pappa gått bort, sa Mauds mor då. Maud säger att hon fått lite av sin moders mediala förmåga.

Så kommer en ny berättelse från Maud. Hon kände sig förkyld i ryggen. Det gjorde lite ont. När Maud somnat tog sig en nunna in genom den stängda dörren. Maud blev förvånad och tog sig på överhanden. Sedan nöp sig Maud för att se så att hon inte sov. Och det gjorde hon ej. Den starka skepnaden i form av en nunna tonade bort en smula. Men fanns kvar i rummet. Nunnan la sin hand över Mauds hand. Därefter la nunnan sin hand över Mauds nacke. Sedan försvann nunnan ut genom den stängda dörren igen. Efter den händelsen har Maud aldrig haft ont i ryggen mer. Maud tror att nunnan var antingen en skyddsängel eller någon som var utsänd.

Maud tror att hon ärvt en del av sin mors mediala förmåga, fast lite mindre än moderns förmåga. Det förklarar hon med att det är mer stress och jäkt nu för tiden. Jobbigare att leva idag än förr. Förmågan glöms bort. Hennes mor sa att hon inte kunde uppvisa sin mediala förmåga när hon var stressad. - Inte nu när jag är stressad, brukade modern säga. Så tog Maud ett exempel. Hon skulle ha tenta. Gå upp på nästa tenta i stället, sa Mauds mor åt henne. För du kommer inte att klara denna tenta.

Mauds mor var någon slags naturläkare. Mauds mor talade sällan om sin mor, Mauds mormor.

Prästen Rosensköld finner fler tecken på ufo. Hon har arbetat i S:t Pauli församling i Malmö som tillhör Svenska kyrkan.

https://svenskakyrkanmalmo.se/st-pauli-kyrka/

Historielärarföreningens ordförande firade gudstjänst i S:t Pauli kyrka första gången 1996 och senast 2019.

Då i Pauli använde Maud sig av Jesu himmelsfärd. Hon frågade andra och personal i kyrkan hur de tror att Jesus togs upp till himlen. Och när vakterna somnade och Jesus försvann ur graven. Maud lät kyrkobesökare och personal fundera över vad som kunde ha hänt. Det här är ju saker som står i Bibeln, menar Maud. Hon beskriver hur övrig personal visade rädsla för att tolka Bibeln fel. Men Maud själv var inte rädd för det stod i bibeltexten. Och speciellt i Hesekiel.

Prästen Maud Rosensköld har genom Svenska kyrkan varit kaplan för samerna. Hon påstår att samerna är lite mer öppna för ufo än Svenska kyrkan. Men att samer verkar vara mer inne på trolldom och sådana saker.

Själv är Maud öppensinnad men anammar inte allt. Hon vill ha 100 procents bevis, precis som Clas Svahn, säger hon. Då Maud var präst i Pauli stannade hon kvar efter arbetet för att surfa på sidor om ufo. En annan person i personalen gjorde henne sällskap. Det var sajter om ufo från USA och Ryssland som intresserade dem.

Idag författar Maud ett nytt brev till Clas Svahn i UFO-Sverige. Hon berättar hur bra Svahns nya bok Verklighetens Arkiv X är. - Fantastiskt bra! utbryter Maud.

https://www.semic.se/bocker/265393/verklighetens-arkiv-x-de-okanda-bilderna-och-berattelserna-fran-var-gatfulla-varld/

Så tar hon upp fallet med ufot i sjön Nammajaure som Svahn skrivit om.

Maud tycker absolut att ufo skulle platsa i historieundervisningen i skolan. Hon motiverar det med att folk sett ufon sedan 1500-talet och 1600-talet. Man kan ta med om det, anser hon. Ufokraschen i Roswell 1947 anser hon skulle platsa i skolans historietimmar:

https://sv.wikipedia.org/wiki/Roswellincidenten

I Svenska kyrkan frågade en konfirmand Maud om NATO, CIA och NASA. Är vi egentligen ensamma i universum, ville han veta. Maud säger att någon vet att vi människor är här på Jorden. NATO, CIA och NASA vet att vi inte är ensamma i universum, men tiger som muren tror Maud.

Hon frågar om Historielärarföreningen vet om att Men in black är tillbaka. MIB säger inte adjö när de går påstår Maud. Om de hälsat på i ett åttavåningshus tar de inte hissen ner utan är nere på gatan utanför efter en sekund. Varför behöver de inte ta hissen ner, undrar Maud. Vilka är MIB undrar hon och vad gör de här?

Maud anser att det hålls hemligt om utomjordingar. Tiden är ej mogen för dem att visa sig. När någon ser dem skjuter vi på deras ufo. Utomjordingar har redan löst svåra gåtor med ljus. Människor skulle ej klara av av att få se dem. Stormakterna kapprustar och vill inte berätta om utomjordingarna. Men de vet att ufo betraktar oss.

Maud säger att Clas Svahn sagt åt henne att tro kan förklara och Maud kan tro vad hon vill. En del kan bero på naturfenomen. När det kommer till Adamski anser en del att han är bluff. Det tror inte Maud. För Adamski är en hel vetenskap och han skulle inte sitta och hitta på allt.

Maud ser flera bevis för ufo. Men bara en liten klick är intresserade. I Amerika ser hon ett större intresse än i Sverige, där de flesta här i landet inte bryr sig om ufo. Maud erbjuder Clas att skriva till TV4 program Efter 5, så att han ska kunna få vara med där. Maud har en del kontakter med den TV-kanalen som hon tror hon kan dra nytta av för att få med Clas i TV. Svahn sakför sig för dåligt anser Maud. Han kunde ha platsat i Filip & Fredriks TV-show eftersom de kör med lite udda grejor, menar Maud.

Maud anser att Aktuellt och andra nyhetsprogram borde ta upp mer om ufo. Hon tycker att UFO-Sveriges Clas Svahn kommer ut för lite i media. De borde bett Clas komma till studion. Maud påstår sig känna till att Robert Aschberg är intresserad av att bjuda in Svahn till TV-studion. Maud säger att det finns flera ställen i Norrland att tala om i TV när det gäller ufo. Även Hessdalen. Hon tror att TV stretar emot på grund av brist på bevis. Men Maud invänder att vi har Clas Svahn som varit i England och forskat om ufo i deras högkvarter. Clas Svahn är även journalist på Dagens Nyheter, vilket borde vara trovärdigt menar Maud. Men det är som en vägg fanns. Svahn får ej ut budskapet tycker Maud. Trots att han forskat om ufo i 40 år, enligt henne. Om bara Svahn kunde få vara med i TV-programmet Efter 5 skulle allt bli bättre siar Maud. Då kunde Svahn visa någon av alla sina filmer om ufo och det skulle vara kristallklart.

Clas Svahn frågade Maud i brev om hon kunde skänka pengar till stiftelsen AFU som är knuten till UFO-Sverige. För de skulle göra en film om hur de sökte efter ufo i en sjö. Maud gav pengar till hans insamling. På följande länk står Mauds namn med efternamnet först och sedan pengarna hon skänkt till AFU:

http://www.afu.se/afu2/wp-content/uploads/2019/05/AFU-Sponsorships-1993-2018.pdf

Tydligen är det väldigt många som skänkt pengar till AFU. AFU och dess ordförande Clas Svahn har uppmanat folk att skänka pengar för att kunna dra upp ett ufo från en sjö.

Maud säger att UFO-Sverige stötte på något i sjön som skulle kunna vara av stål. Det var i sjön Nammajaure. Raketen hade nämligen setts vända vid sjöns yta och så gör inte raketer, men väl ufo. Det blev till filmen och dokumentären Ghost Rockets som handlade om UFO-Sverige och deras jakt på ett ufo i sjön Nammajaure. I ett brev till Maud skrev Svahn att hon borde komma och se filmen när den visades i Malmö. Ty den skulle innehålla något sensationellt. Maud följer uppmaningen. När filmen är slut blir hon arg. Hon sa till Clas som också var på filmvisningen i Malmö. De hittade ju inget i sjön i filmen menar Maud. För henne hade det varit sensationellt om de fått upp något. Maud kände sig lurad.

Sedan skrev Maud ett brev till Clas Svahn och bad om ursäkt för att hon blev vred på honom. Men hon tycker fortfarande att det inte var lönt att de visade filmen. Däremot tar hon upp Svahns äkta känsla och tro på att filmteamet och UFO-Sverige skulle finna något i sjön. Han tyckte det var spännande och var helt uppfylld enligt Maud. Han tänkte mycket på Nammajaure och ufot i sjön. Maud har efter detta frågat Clas igen om expeditionen men det är oklart hur AFU tänkt.

Maud beskriver Clas Svahn som ödmjuk. Han borde skriva till TV eller göra vad som helst för att komma med i rutan, tycker hon. Svenska folket hade ändrat sig om ufo om det fanns ett program om ufo i veckan, anser Maud. Hon tycker att svensk TV är många år efter USA när det gäller ufo i TV. Även att Sverige är efter Amerika i det mesta. Hon tror att folk i Sverige inte får kunskap om ufo. Men om UFO-Sverige skulle synas mer i rutan utan bevis för ufo, vore risken att andra sekter skulle kräva TV-tid för sina åsikter också säger Maud.

Maud nämner att Jordens folk förstör klimatet.Utomjordingar har stigit ner på Jorden för att varna oss för det. Utomjordingarna ligger 3000 till 4000 år före oss. Därför tycker hon folk är löjliga när de påstår att utomjordingar inte kan ta sig hit. Det kan de klara av på tio minuter med sin teknik,

Maud nämner hur ett ufo visade sig för många över en fotbollsplan i England. Att de ej stannar permanent med ufot tror hon beror på att tiden ej är mogen. Utomjordingarna känner oss bättre än vi själva. Hon hoppas få uppleva ett bevis på besök från annan planet under sin levnad. Vi kan inte vara ensamma.

Maud tar upp Gösta Carlsson (pollenkungen) i Ängelholm och hans möte med ett ufo i gläntan. Han trodde det var ett pojkstreck. Du får inte gå längre menade utomjordingarna och höll upp handen.Gösta fick en lampa på sig som gick in i ögonen. Sedan drömde Gösta om att han var inne i ufot.

Det var inte bara psykologiskt heller det Maud själv såg vid Skeppsviken, utan något kom flygande. Ögat hängde inte med så fort ufot flög iväg. Andra vittnen såg samma sak. Ändå resulterade det blott i en liten notis i Bohuslänningen minns Maud.

Maud tror inte att ufo kommer in i skolornas historieböcker de närmsta tio åren. Det är mot TV man ska sätta in stöten. Kanske att svensk TV köper hem program. 5 minuter i svensk TV med Clas Svahn är för lite menar Maud.

Maud säger att utomjordingar är högt begåvade för att de löst sina sjukdomsgåtor med cancer och diabetes. De hjälpte Gösta Carlsson. Sa till Gösta att han skulle börja med biodling. När han odlade fram saker som var bra för män. En tablett som säljs i hälsokostaffärer. Utifrån pollen tog allt fart och Gösta startade en fabrik. Fast den brann ner byggde han upp den igen. Gösta talade om bilder av munkar. Clas Svahn hade vissa synpunkter på Gösta Carlsson enligt Maud. Men hon försvarar att Gösta enbart var 27 år och därför ung. Han byggde upp något som gjorde folk friska. Maud säger att om Historielärarföreningen inte läst Clas Svahns bok om Gösta Carlsson kan hon låna ut den:

https://www.parthenon.se/antikvariska-bocker/61-ufo/svahn-clas-och-gosta-carlsson-motet-i-glantan-sveriges-mest-kanda-narkontakt-med-ufo-antikvarisk-inbunden

Maud beklagar att hon ej kan se program om ufo från History channel, eftersom hon inte har den kanalen. Hon har ingen dator heller eller mobiltelefon.

Maud berömmer Clas Svahn för hans insatser om ufo. Hon anser att han dubbelarbetar, Först heltidsarbete på tidningen Dagens Nyheter som journalist. Därefter ett heltidsarbete till med att söka efter ufo.

Prästen Rosensköld vill övertyga om hur god föreläsare UFO-Sveriges Clas Svahn är. Hon ser det som en fröjd att lyssna till hans föredrag. Så avslöjar hon att hon köpt in nästan alla Clas Svahns böcker till sin bokhylla i hemmet på Kulladal. Clas Svahns utgivning:

https://www.xn--frfattare-07a.se/namn/clas-svahn

Gudstjänstbesökare berättar för Historielärarföreningen hur Mauds ord som präst gick rakt in i hjärtat. Samt att hon setts väva med andra på andra våningen i S:t Pauli församlingshem.

På följande länk står talas om hur Maud brevväxlat med UFO-Sveriges vice ordförande:

https://historielararna.blogspot.com/2020/04/prast-i-malmo-laser-bocker-om-ufo.html


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.