lördag 18 april 2020

Ufo-arkivs ordförande tigger pengar genom swish


Bluffarkivet AFU i Norrköping innehåller enligt dess ordförande inte ett enda bevis för ufo från andra planeter, dimensioner eller tider. Ändå tigger dess ordförande ologiskt pengar på ytterligare ett vis nu till deras helt meningslösa ufo-arkiv:

"I dag har AFU fått ett swishnummer! Det ör Anders som har fixat det och nu blir det enklare för oss att få in bidrag. Swish är bra inte minst om man är ute och pratar eller har utställningar eftersom många inte längre har kontanter på sig. Ni kan läsa mer om numrethär på AFU:s sajt."

Citat ovan från 17 april 2020:
http://csblogg.ufo.se/csblogg3/?p=60695

AFU med sitt bluffarkiv, om ufo som de inte anser finns, har en hel sida med olika sätt att tigga pengar av allmänheten. Eftersom de aldrig finner några bevis för ufo, återstår slutsatsen att arkivet enbart finns till för att dra in pengar till dem själva och deras resor samt att hamna i rampljuset för att sälja fler böcker som inbringar privatinkomster. Arkivet måste ständigt växa för allmänhetens pengar och med statsbidrag. För skulle arkivet inte vara världens största utan det tionde största skulle ingen vilja intervjua eller skriva om dem:

http://www.afu.se/afu2/?page_id=322

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.