torsdag 13 augusti 2020

Com Hem terroriserar sina kunder


Idag torsdag 13 augusti 2020 har Com Hem börjat terrorisera sina kunder . En för stor remsa löper oavbrutet överst i tv-rutan hos alla kunder som tittar analogt. Kunderna måste direkt ställa om sin TV för att texten ska upphöra. Blicken söker sig oavsiktligt upp till textremsan och förstör alla program.

Egentligen ska kunderna kunna titta analogt ända tills digitaliseringen införs 8 september 2020. Men med en stor textremsa non stop som stör är 13 augusti 2020 det rätta datumet. Vem far ut direkt och köper en digital-box eller ny TV idag? Hur många åldringar isolerade av corona klarar inte av att ställa om sin TV direkt? Hur många senila utan dator kan gå in på comhem.se/digitalisering? Hur många bostadsrättsordföranden som på grund av corona har paus får sin telefon nedringd idag eller folk som bankar på dörren?

Har elektronikhandlarna beredskap för att ta emot den del av Com Hems 1.8 miljoner kunder som rusar in i affären? För de som är rädda för trängsel måste budbilar och heminstallation beställas. Ökar tv-stölderna från och med idag när polisen för statistik på inbrott?

Håll ihop nu Sverige för att kunna titta digitalt och låt era släktingar hjälpa till ni som kan. Textmeddelande rullar för att alla inte ställt om redan. De som tvingas få sin tv-upplevelse förstörd blir desperata.

Ett gott råd till Com Hem. Låt textremsan rulla då och då i stället. Annars är datumet faktiskt inte 8 september utan dagens 13 augusti 2020.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.