fredag 21 augusti 2020

Ufo-arkiv vill att kommun betalar för museum om sten som sjungs upp i luften


Riksorganisationen UFO-Sverige kräver att Norrköpings kommun ska betala för att göra om deras ufo-arkiv AFU i Norrköping till ett kommunalt finansierat museum. Stiftelsen AFU som redan tagit emot miljontals kronor i statsbidrag vill att skattebetalarna i Norrköping bland annat ska betala för förvaring av en vidskeplig film från Indien inspelad 1963, där ett stenblock påstås sjungas upp i luften:

"som jag hittade en uppgift om att Eriksson varit med och filmat hur en grupp personer sjöng och sedan lyfte ett tungt stenblock med bara pekfingrarna.
Det hela skulle ha utspelat sig i Indien 1963 och nu hade vi filmen med oss sedan Nils Erikssons dotter lånat ut den till mig. Det var inte utan att vi var lite spända på vad vi skulle få så och när Anders och Jerker hade laddat filmprojektorn satt vi i var sin stol och tittade medan jag själv lät kameran gå för att få en egen digital kopia.
Hur det hela såg ut kan ni se på en stillbild ur filmen här ovan och utan att säga för mycket så kan jag ändå slå fast att ingen av oss blev särskilt imponerad. Men väldigt roligt att ha fått möjlighet att se detta och att ha det på film. Något för AFU:s framtida museum."
Citat ovan från UFO-Sveriges vice ordförande och ufo-arkivet AFU:s ordförande Clas Svahns ufo-blogg 20 augusti 2020:
En stillbild ur filmen.som Norrköpings kommunala biograf Cnema spelade upp:
http://csblogg.ufo.se/csblogg3/wp-content/uploads/2020/08/stenlyft200820.jpg

Sökresultat

Webbresultat

24 okt. 2019 - Clas Svahn är ordförande för stiftelsen "Archives for unexplained" - världens största Ufo-arkiv, som finns i Norrköping. Nu drömmer Clas om att ...
23 okt. 2019 - I stället för att de slängs tar vi hand om dem, säger Clas Svahn, ordförande i den ideella stiftelsen Archives for the unexplained, som driver arkivet, .



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.