fredag 21 augusti 2020

Mejl till Cnemas enhetschef om uppspelning av ufo-stiftelses vidskepliga film


"Ska Norrköpings kommun använda skattemedel för att digitalisera indisk film om sten som sjungs upp i luften?
John Doe

Fre 2020-08-21 00:47
  •  Johan Karlsson
Igår 20 augusti 2020 tog ufo-arkivet AFU:s ordförande Clas Svahn och hans kollega upp två av Cnemas skattebetalda anställdas arbetstid genom att digitalt filma av sin film som era två anställda spelade upp:



Från: Johan Karlsson <johan.karlsson@cnema.se>

Skickat: den 6 augusti 2020 10:42

Till: John Doe <historielararforeningen@outlook.com>

Kopia: Cnema Info <info@cnema.se>; Cnema Program <program@cnema.se>; Christian Tidebrink <christian.tidebrink@cnema.se>; Kulturfritid <kultur.fritid@norrkoping.se>; Olle Johansson <olle.johansson@norrkoping.se>; lars-olof.johansson@centerpartiet.se <lars-olof.johansson@centerpartiet.se>; sylvia.nilsson@moderaterna.se <sylvia.nilsson@moderaterna.se>; anna@drakes.se <anna@drakes.se>; krangman@gmail.com <krangman@gmail.com>; Co Tipsa <Tipsa@corren.se>; NT Tipsa <tipsa@nt.se>

Ämne: Re: Ska Norrköpings kommun använda skattemedel för att digitalisera indisk film om sten som sjungs upp i luften?
 
Hej,

Nedan stämmer inte alls. Cnema har inte betalat stöd till att digitalisera film från arkivet från UFO-forskning. Vi har inte den tekniska möjligheten att digitalisera analog film. Däremot har vår tekniska personal tidigare, tror vi ett tillfälle, låtit arkivets personal titta hos oss på enstaka delar av film de haft i sitt lager. Det är analog film på 16-mm och 35-mm eftersom vi som biograf har den visningstekniken och det har inte arkivet. Det är något vi kan göra och om vi har tid över om föreningar hör av sig till oss och har gamla filmer de behöver identifiera. Hoppas det var svar på er fråga.

Mvh
Johan Karlsson
Cnema

Skickat från min iPhone

5 aug. 2020 kl. 23:12 skrev John Doe <historielararforeningen@outlook.com>:
Är det verkligen CNEMA:s uppgift att med skattemedel syssla med digitaliseringen av ufo-arkivets film? Ufo-arkivet AFU har redan erhållit miljontals kronor i statsbidrag genom åren utan att producera ett enda konkret bevis för något övernaturligt. Filmen är cirka 50 år, tagen i Indien och handlar om en sten som påstås sjungas upp i luften.

Läs om den urusla idén här:


Historielärarföreningen vill gärna att ni sänder er kommentar till vår e-postadress:

historielararforeningen@outlook.com"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.