torsdag 13 augusti 2020

Ufo bromsade chokladpulvertillverkares Opel Ascona


"Då, under ett antal år på 90-talet, jobbade han treskift på Arla Foods tillverkning av kaffe- och chokladpulver i Kågeröd i norra Skåne. Flera gånger i veckan satte han sig i sin Opel Ascona diesel för att åka de 13 kilometerna från hemmet i Ask till sitt arbete."


"– Det första jag märkte var att radion började krångla, den tappade bort stationen, sprakade och kunde inte riktigt hitta den igen, berättar han. Samtidigt blev ljuset från strålkastarna svagare och motorn gick inte heller som den skulle. Då allt detta höll på att hända kom ett gult sken flygande – allt blev gult. Jag kunde aldrig se någon punkt eller centrum i det, det bara lyste. Hela bilen blev upplyst och det var som att köra rakt mot solen även om jag inte blev bländad. Det var en hårresande upplevelse.
Bakom fanns en annan bil och Patrik kunde se ljuset ett par hundra meter längre bort när han tittade i backspegeln. När det gula ljuset försvunnit tittade han igen och då var den bakomvarande bilen borta. Kanske hade den svängt av in på någon mindre väg. Vem det än var så måste också den bilisten ha bevittnat det starka ljusskenet.
När ljuset var som starkast hade Patrik Mårtenssons Opel nästan stannat, men inte helt. Under några sekunder rullade bilen fram i 15–20 kilometer i timmen.
– Allt gick så fort, men jag tyckte att ljuset rörde på sig. Det kom flygande till höger om bilen och försvann åt vänster, mot Svalövshållet. Sedan blev det svagare och svagare och bara försvann, säger han."
Ovanstående grävande journalistik om Patrik Mårtensson som tillverkade chokladpulver och hans Opel Ascona är skrivet av Clas Svahn i Gazzine och uppdaterat 12 augusti 2020:
https://www.gazzine.com/det-okanda-paverkan-fran-skyn/
Gazzine presenterar Clas Svahn så här:
"Clas Svahn är journalist på DN och ordförande för stiftelsen Archives for the unexplained samt vice ordförande i Riksorganisationen UFO-Sverige. I snart 40 år har han intresserat sig för det ovanliga och ser sig själv som en kritisk men nyfiken granskare av det okända. Svahn har skrivit mer än tjugo böcker och är en ofta anlitad expert i media."

Märkligt nog finner vi artikeln publicerad och uppdaterad inte bara i Gazzine 2020 utan publicerad i Clas Svahns bok Möten med det okända: från spöken till utomjordingar redan 2018, med exakt samma berättelse ordagrant identisk:

Clas Svahn - 2018 - ‎Body, Mind & Spirit
... framför allt ville vi träffa Patrik Mårtensson själv för att bilda oss en uppfattning om honom.1Patrik Mårtensson visade sig vara en jordnära familjefar med fast

Sökresultat

Webbresultat

för 13 timmar sedan - Patrik Mårtensson visade sig vara en jordnära familjefar med fast handslag 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.