onsdag 5 augusti 2020

Kommun hjälper ufo-arkiv digitalisera film om sten som sjungs upp i luften


Ufo-arkivet AFU i Norrköping har under det senaste decenniet erhållit miljontals kronor i statsbidrag. Nu får vi veta till vilka nyttigheter skattepengarna används. Dessutom vill ufo-arkivets ordförande att Norrköpings kommun ska hjälpa till med vidskepligheterna:


"I dag kunde Markus hämta upp ett paket med filmer på posten, en av dem filmen från Indien där en sten ska sjungas upp i luften med viss hjälp av pekfingrarna. Ni minns kanske att jag skrev om denna för ett tag sedan. Nu har jag dem alltså till åns av dottern till mannen som tog dem i början av 60-talet och nu hoppas jag att AFU kan få hjälp av vännerna på Cnema i Norrköping att digitalisera dem."

Citat från ufo-arkivet AFU:s ordförande 5 augusti 2020:

http://csblogg.ufo.se/csblogg3/?p=62101


"CNEMA är Norrköpings kommuns filmverksamhet och hör till Kultur- och fritidsnämnden i Norrköping. Biografen är vackert belägen i området kring Norrköpings Visualiseringcenter C och Linköpings Universitet. CNEMA är en Sverigeunik verksamhet som stimulerar och berikar film- och mediekulturen i Norrköping och Östergötland, läs mer om vad vi gör nedan."

Källa:

http://cnema.se/om-cnema-1

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.