fredag 19 mars 2021

Polisserien Tunna Blå linjens skådespelare på anrika Grand hotell långt från tv-seriens tuffa miljöer på Rosengård



Ovan video från anrika Grand hotell i Lund, eftersom de kriminella miljöerna i Malmö inte är fina nog när gänget bakom polisserien Tunna blå linjen möter publiken.

 

Sydsvenskan jublar över hur Malmö skildras i polisserien Tunna blå linjen. Sydsvenskan vill att malmöborna och andra tittare ska älska det nya kriminella Malmö som sprider ut sig i belastade förorter som Rosengård och Kroksbäck. Det ska vara det nya normala tycker Sydsvenskan som vill att vi ska vänja oss. Dock ser vi inte samma reklam från turistbyrån i Malmö. Inte heller att Malmö stad använder den brutala serien för att locka folk att flytta till staden. Sydsvenskan tjänar dock pengar på att staden blir djävligare och djävligare att bo i. Ju mer elände som händer desto mer att skriva om för Sydsvenskan som ägs av Bonnier.

För att riktigt hylla Tunna blå linjen och ytterligare tjäna pengar på den hemska malmöbilden säljer Sydsvenskan nu digitala biljetter för 75 kronor styck. Tittarna får emellertid inte träffa skådespelarna digitalt från några av de kriminella förorterna i serien. I stället har skådespelarkaraktärerna Sara, Jesse och producenten samt andra placerats i den fina staden Lund på anrika Grand hotell:

https://www.sdsweb.se/latenightlund/wp-content/uploads/2021/03/per.jpg

https://www.sdsweb.se/latenightlund/wp-content/uploads/2021/03/amanda.jpg

Det är en ren skymf mot staden Malmö och malmöborna att den tuffa staden Malmö som skildras i serien inte duger att chatta med skådespelarna från. Malmö väljs bort till förmån för Lund. Dessutom har Historiska Media i Lund lånat ut sitt namn till evenemanget trots att polisserien utspelar sig i nutid. Historiska Media och Sydsvenskan har hittills valt att inte svara på Historielärarföreningens frågor om evenemanget:

https://historielararna.blogspot.com/2021/03/historiska-media-inblandad-i-talkshow.html

 

"Kvällens gäster – 28 mars 

Vi sänder programmet den 28 mars, kl 20-21.
Chatta
 med skådespelarna efter sändning, kl 21-22.

Late Night Lund – TBL Special SVT-serien Tunna Blå Linjen har blivit en tittarsuccé."



"Hitta hit!

Grand Hotel, Bantorget 1, Lund"

Kontakta oss
 

 

"Vill du veta mer, eller bara komma i kontakt med oss på Late Night Lund? Fyll i formuläret så återkommer vi till dig.
Copyright © 2018 HD-Sydsvenskan"

Källor:

https://www.sdsweb.se/latenightlund/

https://nortic.se/dagny/event/30331

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.