söndag 28 mars 2021

Sveriges Radios Ufopodden drog in samtliga länkar till UFO-Sverige

 

I veckan drog Public Service helt in alla länkar till UFO-Sverige från sitt avskedstal i Sveriges Radios grupp på Facebook för Ufopodden. Utan att nämna detta förnekande alls bröstar sig UFO-Sveriges chefsideolog i stället med följande missanpassade ord om förtroendet:


"Det är väldigt positivt att det ser så bra ut för UFO-Sverige. Vi märker hur folk uppskattar vårt arbete och vår trovärdighet när det gäller ufofrågan. Det är också skönt att notera att vi är många som drar våra strån till stacken och att vi gör det stadigt förankrade i den tredje vägens ufologi."

Citat ovan från UFO-Sveriges domän ufo.se söndag 28 mars 2021:

Långt styrelsemöte | Clas Svahns Blogg (ufo.se)

http://csblogg.ufo.se/csblogg3/?p=64719


Här kan ni läsa hur Sveriges Radios administratör för gruppen på Facebook om Ufopodden Anna Linder tog bort alla länkar till den vidskepliga sekten UFO-Sverige. När UFO-Sveriges Jennie Backman tjatade på Linder om varför länkarna tagits bort, stod Linder på sig om att SR inte ville länka mer. Det kan knappast kallas att UFO-Sverige har trovärdighet, som UFO-Sveriges vice ordförande påstod ikväll:

Historielärarföreningen: SR tar bort länkar till vidskepliga UFO-Sverige efter Historielärarföreningens påpekande (historielararna.blogspot.com)

https://historielararna.blogspot.com/2021/03/sr-tar-bort-lankar-till-vidskepliga-ufo.html


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.