onsdag 24 mars 2021

Dagens Nyheters ufo-förnekare i TV4 i morse

 

I morse fick UFO-Sveriges vice ordförande frågan i tv om han tror på utomjordingar. Han tror att de kan finnas. Men om de kommer hit vet vi inte. Så har hans svar låtit de senaste 40 åren. Han vill aldrig leta efter bevis utan älskar att lägga tid på fall som går att bortförklara enkelt som ljusprickar och satelliter.  Han är därmed själv delaktig till att svenska piloter dragit sig för att rapportera ufon. I Sverige har denne person nämligen bestämt att ideologin hos UFO-Sverige sysslar med bortförklaringar och inte vetenskap. TV4 hade med honom i studion endast som lättsam underhållning helt utan faktamässig behållning. Tittarna kommer aldrig närmre något svar när han är gäst. Helt meningslöst TV4 och slöseri med skattepengar::


 

för 5 timmar sedan — Clas Svahn, reporter på DN och internationell samordnare för UFO-Sverige, menar att det finns indikationer om fenomen i luftrummet som bland annat piloter ...
för 4 timmar sedan — Clas Svahn, reporter på DN och internationell samordnare för UFO-Sverige, menar att det finns indikationer om fenomen i luftrummet som bland annat piloter ..
   
"Clas Svahn, reporter på DN och internationell samordnare för UFO-Sverige, menar att det finns indikationer om fenomen i luftrummet som bland annat piloter kunnat rapportera om. 
–De svenska piloter som sett saker i luften har dragit sig för att rapportera i rädsla för att bli ifrågasatta, menar Svahn."
 
Citat från klipp ovan hos TV4 Nyhetsmorgon onsdag 24 mars 2021:
 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.