torsdag 25 mars 2021

Sveriges Radios digitala redaktör mejlar undvikande svar om UFO-Sverige

 

"Var det du Anna Linder eller vem på SR som tog diskussionen om Ufopoddens Facebooks nedläggning med UFO-Sveriges vice ordförande?

John Doe

Tor 2021-03-25 19:03
  •  Anna Linder
Du svarar inte på frågan om det var du som diskuterade med UFO-Sveriges vice ordförande, eller någon annan. Det är en enkel fråga. Nu arbetar du för Public Service och är betald med skattemedel. Då kan du också svara ärligt. Det var högst en vecka sedan. Kan du svara ärligt, eller har du problem med minnet?

/HLF


Från: Anna Linder <anna.linder@sr.se>

Skickat: den 25 mars 2021 09:29

Ämne: Re: Var det du Anna Linder eller vem på SR som tog diskussionen om Ufopoddens Facebooks nedläggning med UFO-Sveriges vice ordförande?
 

Hej,

 

Tack för dina tankar kring Ufopodden-gruppen.

 

Jag jobbar för Sveriges Radio Drama och har hand om Ufopodden-gruppen på uppdrag av min chef Doreen Kanter. För vidare diskussion kring dina frågor, vänligen hör av dig till henne. Du når henne via Sveriges Radios växel: 08-784 50 00.

 

Bästa,

Anna

 

----------------------

 

ANNA LINDER

DIGITAL REDAKTÖR / SVERIGES RADIO DRAMA

 

Sveriges Radio / Oxenstiernsgatan 20

SE-105 10 Stockholm

Tel 0704 28 50 49

sverigesradio.se


 

 


From: John Doe <historielararforeningen@outlook.com>

Date: Wednesday, 24 March 2021 at 23:52

To: Anna Linder <anna.linder@sr.se>

Subject: Var det du Anna Linder eller vem på SR som tog diskussionen om Ufopoddens Facebooks nedläggning med UFO-Sveriges vice ordförande?

 

Obs! Externt mail.

 

Vill du vara vänlig att berätta om det var du Anna Linder eller någon annan på SR som hade diskussionen med UFO-Sveriges vice ordförande i länken nedan om vad som ska hända med medlemmarna i SR Ufopoddens Facebook? Historielärarföreningen ska nämligen bifoga detta osunda samtals konsekvens som ledde fram till att du ensidigt rekommenderade ufo-relaterade frågor till UFO-Sveriges två Facebookgrupper, men inte till andra. Det ska bifogas vår anmälan till GRN:

 

 

Anmälan som är fullt förståelig:

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.