torsdag 18 mars 2021

Demonstrationer i Sveriges tre storstäder lockar mellan 1000 och 10 000 på lördag

 


Historielärarföreningens absoluta favoritkanal Expressen TV kommer att livesända på lördag precis som förra gången då demonstrationen hette Tusenmannamarschen. Denna gång kommer säkert fler media att vara på plats och livesända. Dessutom kommer fler att dokumentera incidenter och livesända via YouTube. Nytt är att alla tre storstäder satsar på demonstrationer lördag 20 mars 2021. Det kan bli tal om motdemonstrationer från grupper som tror sig veta vilka grupper som står bakom nästa demonstration. Demonstrationerna styrs från Tyskland!

Historielärarföreningen håller sig neutral till händelserna. Vi tittar för att det blir bra underhållning i tv med mycket rabalder och det är vad HLF vill tipsa om. Förresten är det enkelt för Historielärarföreningen att hålla sig neutral. Ingen frågar nämligen efter våra åsikter, om vi ärligt får erkänna det. Och vi har inga åsikter om demonstrationer där ingen vet klart vem som demonstrerar mot vad. Lite kul nytt koncept som kan leda till kaos.

82-årig tant som demonstrerade senast hamnade i polisens tumult. Här berättar hon 1 timme och 20 minuter in i videon nedan:


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.