lördag 13 mars 2021

Dagens Nyheter sköt upp oviktig intervju flera gånger som UFO-Sverige gjort i DN:s namn

 

för 12 timmar sedan — ... säger han i en DN-intervju. Och kanske, hävdar han, har vårt solsystem haft besök av en utomjordisk farkost. En teori som mötts av hård kritik. Clas Svahn Text.
 
 
Dagens Nyheter ställde in artikeln flera gånger för att den var oviktig och DN lät därefter sin "vetenskapsreporter"  syssla med lämpligare arbetsuppgifter som att chatta om Melodifestivalen i stället:
 
 
 
"Världen

Harvardprofessor: Vi måste våga tänka utomjordiskt

02:37. 2017 upptäcktes ett okänt föremål som var på väg att runda solen. Hör professorn som är övertygad om att Oumuamua var en utomjordisk rymdfarkost.

Vetenskapsmän måste våga vara beredda att utforska också det ovanliga och okända. Det menar professorn i teoretisk fysik Avi Loeb vid Harvarduniversitet:

– Vi ska inte vara rädda för vissa ämnen. Vanligt folk är intresserat och det är de som är med och satsar sina pengar till forskning, säger han i en DN-intervju.

Och kanske, hävdar han, har vårt solsystem haft besök av en utomjordisk farkost. En teori som mötts "

 
Källa, UFO-Sveriges propagandaorgan Dagens Nyheter lördag 13 mars 2021:
 
 

"I dag publicerade DN.se min intervju med Harvardprofessorn Avi Loeb efter att den hade blivit ställd ett par gånger på grund av nyhetshändelser som Vetlanddåden. Men nu tickar den på bra och blir läst av väldigt många. Läs den gärna! Avi Loebs teori om att Oumuamua kan ha varit ett utomjordiskt skepp har väckt en del uppmärksamhet och fortsätter att göra det.

Skickade länken till Avi Loeb som tackade: ”Wonderful, Clas. It was a pleasure speaking with you. Do not hesitate to contact me again in the future.”

Det tänker jag göra eftersom Loeb har en del intressant på gång framåt sommaren.

Annars är det Mellofinal i dag och då är jag på plats i Annexet vid Globen för att rapportera och chatta."

Källa, UFO-Sveriges domän ufo.se lördag 13 mars 2021:

http://csblogg.ufo.se/csblogg3/?p=64525

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.