onsdag 24 mars 2021

Public Service lägger ner Ufopodden där vidskepliga UFO-Sverige fått för stort inflytande

 

Public Service vill inte lägga en enda skattekrona mer på Ufopodden i P3. Där har nämligen vidskepliga UFO-Sverige varit husgäst. Resultatet talar för sig självt. Det är inte försvarbart att fortsätta enligt Sveriges Radio:

"Anna Linder

12 tim  · 
Hej alla,
Då vi på Sveriges Radio inte kommer att göra några fler säsonger av Ufopodden, så kommer vi att stänga ned den här Facebook-gruppen om 7 dagar – det vill säga 31/03/2021.
Om ni vill hålla er uppdaterade om framtida ljuddramaserier från Sveriges Radio så vill vi passa på att tipsa om vår sida Sveriges Radio Drama eller gruppen Poddtips - ljuddrama och dokumentär.
För sidor och grupper om UFO-relaterade ämnen så finns till exempel Facebooksidan UFO-Sverige eller Facebookgruppen Allmänheten diskuterar ufo och UFO-Sverige, där ni kan fortsätta tipsa varandra och diskutera vidare.
Vi vill tacka för den här tiden och för visat engagemang och intresse!
Allt gott,
Anna (admin)"
 
Källa, permalänk onsdag 24 mars 2021:
 
 
 
Sveriges Radios grupp på Facebook om Ufopodden har helt genomsyrats av den vidskepliga och historieförnekande sekten UFO-Sverige:
 
 
 
Nu när SR lägger ner Ufopodden och sin grupp på Facebook var UFO-Sverige framme bara efter några timmar för att locka över medlemmarna till sin egen vidskepliga Facebook:
 
 
SR som när de idag gick ut med beskedet att stänga sin grupp i Facebook och Ufopodden, visade upp sin partiskhet när de rekommenderade sina medlemmar enbart alternativ hos UFO-Sverige i ufo-frågor. För sådana tilltag har Historielärarföreningen anmält SR till GRN onsdag 24 mars 2021. Även detta tilltag kommer att bifogas som bevis:
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.