tisdag 23 mars 2021

Skattebetalarna ska luras i tv av UFO-Sveriges vidskepelse i morgon

 

för 23 timmar sedan — Amerikanska piloter och satelliter har spelat in betydligt fler oförklarliga observationer på himlen än allmänheten fått veta. Det avslöjar Donald Trumps

Källa:

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/JJ7nnJ/ufo-rapport-visar-okanda-observationer-hela-varlden

 

Eftersom ingen hinner nå morgonredaktionen med invändningar så här sent på kvällen, går ufo-arkivet AFU:s ordförande ut redan i kväll med att han ska gästa tv med sina ufo-förnekelser. Det kommer att bli det vanliga köret att rapporterna är jättespännande, men att UFO-Sveriges ståndpunkt är att det inte kan ha rört sig om ufon från andra planeter. Skattebetalarna blir lurade i svensk tv igen av AFU:s ordförande som kommer att kasta ut sin egen ovetenskapliga åsikt. För att verka trovärdig sätts kostymen på så att han ska glänsa i rutan igen till ingen som helst vare sig nytta eller vetenskaplighet. AFU:s ordförande borde behålla pyjamasen på i stället, så att tittarna får korrekt marknadsföring när han behåller nattmössan. UFO-Sveriges riktige ordförande Anders Berglund, får som vanligt inte vara med i intervjun:


"Efter samtalet ringde TV4 och undrade om jag kunde ställa upp och prata om John Ratcliffe, som var chef för den nationella underrättelsetjänsten mellan maj 2020 till den 20 januari 2021, och hans uttalanden om ufo som jag skrev om i förrgår. Det kunde jag ju så i morgon blir det taxi 06.00 för sändning 06.55."

Citat ovan från UFO-Sveriges domän ufo.se tisdag 23 mars 2021:

http://csblogg.ufo.se/csblogg3/?p=64655

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.