tisdag 19 april 2022

Paludan brände Koranen i Danmark idag 19 april för att lärare i Örebro trodde det var förbjudet


14 dec. 2015 — Lärare Estetiska programmet. 019-21 57 59 · magnus.overengen@orebro.se · Personal A till Ö. Senast uppdaterad: 2 september 2020.







Rasmus Paludan bränner en koran kl 16-19 idag i Tårnby i Danmark på adressen Sneserevej 3a. Bara för att Magnus Överengen sprider lögner på Twitter. Rasmus Paludan berättar för hela världen att den här koranen bara bränns för att Magnus Överengen sprider lögner på Twitter.
Sanningen är förstås att den danska polisen, till skillnad från den svenska polisen, väl kan skydda Rasmus Paludan. Därför vågar inte de kriminella grisarna från Sveriges förorter komma till Danmark, även om Rasmus Paludan idag demonstrerar i Tårnby som ligger precis på andra sidan Öresund vid Öresundsbron. Våldtäktsmän och mördare i XXXXXgård vågar inte riktigt komma eftersom de vet att den danska polisen inte är rädd för ligisterna."

Källa 19 april 2022:


Stram Kurs | Facebook


Video:


https://www.facebook.com/StramKurs/videos/1167426914029814/


Stram Kurs - Tårnby, Danmark | Facebook



"VIDEO | POLITI TIL STEDE: RASMUS PALUDAN DEMONSTRERER I TÅRNBY

178 visningar       
19 apr. 2022

3 160 prenumeranter

Politiet er tirsdag eftermiddag til stede i Tårnby efter Rasmus Paludan har anmeldt en demonstration på Sneserevej klokken 16. Det bekræfter Københavns Politi til Amagerliv. Stram Kurs-lederens demonstration på Amager sker efter, at han har demonstreret flere steder i Sverige i påsken. I forbindelse med demonstrationerne i Sverige har der været stor uro. Politiet er derfor også massivt til stede i Tårnby forud for demonstrationen. https://presse-fotos.dk/post/politi-t..."


Källa:


VIDEO | POLITI TIL STEDE: RASMUS PALUDAN DEMONSTRERER I TÅRNBY - YouTube



VIDEO | Politi til stede: Rasmus Paludan demonstrerer i Tårnby - Presse-fotos.dk


för 17 timmar sedan — lawlordofdenmark Jag bränner en koran kl 16-19 idag i Tårnby i Danmark på adressen Sneserevej 3a. Bara för att Magnus Överengen sprider... more.


Rasmus Paludan på Instagram: "Jag bränner en koran kl 16-19 idag i Tårnby i Danmark på adressen Sneserevej 3a. Bara för att Magnus Överengen sprider lögner på Twitter.…"


Jag bränner en koran kl 16-19 idag i Tårnby i Danmark på adressen Sneserevej 3a. Bara för att Magnus Överengen sprider lögner på Twitter. Jag berättar för hela världen att den här koranen bara bränns för att Magnus Överengen sprider lögner på Twitter"

Källa 19 april 2022:

Rasmus Paludan | Facebook


Altid huske – aldrig glemme! Islam har intet med islam at gøre! – Frihedens Stemme


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.