söndag 21 juni 2020

Skeptiker hyllar ufo-förnekare hos SUFOI


"Nu har en af de ufologer som er en kritiker på egen boldgade, skrevet en omfangsrig gennemillustreret bog med titlen ”Projekt UFO”. Det er Kim Møller Hansen fra Skandinavisk UFO Information (SUFOI). På over 450 sider gennemgår forfatteren ufo-mytens udvikling gennem årene, vel at mærke set i et kritisk lys. Det er derfor en sund bog, en bog som perspektiverer dette virvar af ufo-mytologiens iboende myter. Bogens undertitel er ”- tro, løgne og kold krig”.
Kim Møller Hansen sætter tingene på plads. Man må lære at leve med, at man ikke kan forklare alt: ”Mange har svært ved at acceptere, at der er hændelser, som trods alle anstrengelser ikke kan forklares her og nu – uden der af den grund behøver at være noget mystisk eller overjordisk ved det.”
"Det er ikke ufologerne der skal levere beviser for ikke-jordisk liv, skriver forfatteren. Godt nok, vi kan nu i ro og mag klippe vores hæk, slå vores græsplæne eller omplante altankassen indtil det ultimative bevis bliver præsenteret for os. Forfatteren mener at det bliver astronomer, der vil være leveringsdygtige."
Källa, Skeptica 7 augusti 2011:
https://www.skeptica.dk/?p=8933

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.