måndag 8 juni 2020

SUFOI avslöjar ufo-arkivets utnyttjande av arbetslösa


"I en del år har vi også haft det privilegium at have en række ledige fra „Arbetsförmedlingen“, som gjorde det muligt for os at scanne og organisere vores samlinger endnu bedre. I dag har AFU fire personer arbejdende under denne ordning og to, som får en del af deres løn betalt af staten."

"Alt koster penge, og interesserede personer er meget velkomne til at kontakte mig direkte med støtte: Clas Svahn."

"Siden 2000 har jeg besøgt Storbritannien 16 gange for at besøge ufointeresserede og foreninger i England og Wales. Hver enkelt tur har resulteret i mellem 100 og 350 kasser materiale doneret til AFU"

"Umiddelbart ser vi ingen ende på muligheden for indsamling af materialer. I maj 2017 fløj jeg sammen med min søn Niklas til London for at omlæsse 75 kasser fyldt med bøger og blade, der så via container blev sendt med båd til Sverige."

Källa, Skandinavisk UFO Information (SUFOI) UFO-Mail nr. 260 17 april 2018:

http://www.sufoi.dk/ufo-mails/um-2018/um18-260.php


Det är verkligen synd om UFO-Sveriges vice ordförande som även är ufo-arkivet AFU:s ordförande. Att han "tvingats" besöka turistlandet England 16 gånger på 2000-talet och "tvangs" ta med sin vuxne son. Vem finansierade resorna och gjordes det några avdrag för dem? AFU:s ordförande gjorde även en ny resa till England för AFU:s regi 2019. Finns det ingen som kan rädda honom från dessa tvångsdeportationer?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.